Contact

Adieu Andre Rieu

4 augustus 2022 | Door Myrea van den Broek (Horecaan)

Het Vrijthof te Maastricht was van André Rieu en oh boy wat was het weer een feest! Mensen van heinde en verre kwamen genieten van de muziek onder het genot van culinaire versnaperingen en drankjes. Waarom meneer Rieu als geen ander een divers en enthousiast publiek kan creëren tijdens deze juli maand? Omdat de sfeer niet te evenaren is. Van onze hardwerkende toppers, vrienden, vriendinnen, vaders en zonen tot moeders en dochters die het feest komen bezoeken. Iedereen danst en ontmoet. Proeft en geniet. In enkele seconde tovert hij het overvolle plein van een bewegende menigte in een geconcentreerd publiek waar je een speld kan horen vallen.

Als Rieu aan zijn afsluiting begint vliegen de servetten de lucht in en ontstaat er een spontane polonaise. Weer op andere plekken staan volstrekt vreemden samen te walsen of stilletjes mee te zingen met de afsluiter: het lied van Maastricht. Want tijdens deze weken op het mooiste plein van Nederland, is Maastricht van iedereen en iedereen van André Rieu.

Maar liefst 632 plekken zijn gevuld door de toppers na 15 concerten met in totaal méér dan 225.000 gasten van over de hele wereld. De beste man laat maar weer zien met zijn orkest dat geen enkel virus hem klein krijgt! We zijn enorm trots op onze Wolfpack dat ook zij hun bijdrage hebben geleverd aan deze fantastische concertreeks. Met een diepe buiging zeggen wij graag tot volgend jaar! Ook werken bij zulke fantastische events met de leukste collega’s? Meld je aan. 

andre rieu team

Andre rieu team

A