Contact

catering heuvelland

catering heuvelland

U staat op het punt om een evenement te organiseren. Voor zowel zakelijke als privé-evenementen is de catering onmisbaar. De juiste hapjes en dranken geven uw evenement kleur en smaak, net als goed personeel en een mooie aankleding. Bij ieder evenement past weer een andere vorm van catering, waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Horecare helpt u bij het samenstellen van de juiste catering voor uw evenement!

Horecare personeel payrolling evenementen Maastricht Limburg Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen catering

 

uw wensen, onze zorg

De wensen voor de catering van uw event zijn persoonlijk. Wij nemen daarom de tijd om samen te bepalen welke catering perfect aansluit op uw wensen. U vraagt, wij serveren: van borrel tot diner, van lunch tot hapjes. In samenwerking met onze cateringpartners geven wij een mooie smaak aan uw evenement.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

creatieve catering

Vroeger werd catering geassocieerd met buffetten, kaas en bitterballen en plateaus met wijn en fris. Tegenwoordig zijn de cateringmogelijkheden enorm uitgebreid. U kunt bij Horecare kiezen voor onze Oestermeisjes of cocktailshakers, die op originele wijze voor uw gasten zorgen. Wilt u een uitgebreid diner aan lange, prachtig gedekte tafels of liever een informeel walking dinner, waarbij uw gasten kleine gerechten geserveerd krijgen? Wij vertalen uw wensen naar een uniek en perfect aansluitend concept voor uw evenement.

professioneel horecapersoneel Horecare Events Personeel Limburg Maastricht Preuvenemint

professioneel personeel

Naast het verzorgen van de dranken en het eten kunnen wij ook het personeel voor u regelen. Zo heeft u daar geen omkijken naar en kunt u zich richten op uw gasten.Voor grote evenementen heeft u de mogelijkheid om onze Event Managers in te huren. Event Managers nemen de verantwoordelijkheid voor uw evenement op zich. Zij sturen het personeel aan en zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

meer informatie

Bent u benieuwd wat Horecare voor u en uw evenement kan betekenen? Vul dan het formulier in via onderstaande link en wij nemen gauw contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Ik wil graag een afspraak maken!

A