Contact

catering sittard-geleen

catering sittard-geleen

Wanneer u een evenement organiseert is de inwendige mens minstens zo belangrijk als het programma. Bij ieder evenement past weer een andere vorm van catering. Wij adviseren u graag bij de organisatie van uw evenement. Van eten en drinken tot professioneel personeel, van aankleding tot entertainment: bij Horecare bent u in goede handen!

catering Horecare personeel payrolling events Maastricht Limburg Heuvelland Valkenburg Sittard

uw wensen, onze zorg

Welke gerechten en dranken precies bij uw evenement passen, is afhankelijk van uw wensen. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om samen te bespreken wat u wilt. De perfecte catering voor uw evenement kan variëren van een uitgebreid buffet tot een luxe diner, van een tuinfeest tot een bedrijfsevenement met duizend gasten. Wij zorgen er met onze cateringpartners voor dat u een onvergetelijk event krijgt. Niets is voor ons te gek. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

creatieve kwaliteit

Catering is zoveel meer dan een standaard buffet en plateaus met diverse soorten wijn en fris. In de afgelopen jaren heeft de cateringbranche een positieve en creatieve ontwikkeling doorgemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Oestermeisjes of cocktailshakers? Een diner aan lange tafels of juist een informeler walking dinner, alles is mogelijk en wij adviseren u graag over een passend concept. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit. Alle details moeten kloppen en aansluiten op uw wensen.

Gin Tonic bar Horecare horecapersoneel events evenementen cocktailshaker

 

het allerbeste personeel

Personeel is belangrijk voor uw evenement. Onze professionele Horecare Toppers leggen uw gasten in de watten en zorgen dat het ze aan niets ontbreekt. Voor grotere evenementen kunt u kiezen voor een Event Manager, die tijdens het evenement zorgt dat alles op rolletjes loopt. Zo heeft u meer tijd voor uw gasten en kunt u zelf ook genieten.

meer informatie

Bent u benieuwd wat Horecare kan betekenen voor uw evenement? Vul dan het formulier in via onderstaande link en wij nemen gauw contact met u op.

Ik wil meer informatie! 

A