Contact

catering valkenburg

catering valkenburg

Bij de organisatie van een evenement is het belangrijk om aan de inwendige mens te denken. Door passende hapjes en dranken geeft u meerwaarde aan uw evenement. Welke vorm van catering u kies is afhankelijk van het soort evenement dat u organiseert en wat uw eigen wensen zijn. Horecare zorgt samen met de beste cateraars uit de regio Valkenburg dat uw gasten in de watten gelegd worden.

Horecare evenement organiseren Maastricht Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen Heuvelland horecapersoneel catering events

 

uw wensen, onze zorg

Uw wensen zijn voor ons erg belangrijk. We beginnen met een persoonlijke kennismaking, waarin we in kaart brengen wat u wilt.  Samen met de cateraar stellen we een mooi geheel samen van gerechten en dranken die naadloos aansluiten op uw evenement. De mogelijkheden zijn groot: hapjes voor een informele borrel,  een uitgebreid en luxe diner of een internationaal buffet. Samen met onze cateringpartners verzorgen wij voor u een onvergetelijk event. Wij geven u graag meer informatie, neem contact met ons op voor een afspraak.

creatieve catering

Jaren geleden was catering niet veel meer dan een standaard buffet en plateaus met diverse soorten wijn en fris. Tegenwoordig is het zoveel meer dan dat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze Oestermeisjes of cocktailshakers, die er op originele wijze voor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Wilt u een uitgebreid diner aan lange tafels of juist een informeler walking dinner, voor ons is niets te gek. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we samen kunnen komen tot een perfect aansluitende catering voor uw evenement.

cocktailshaker catering personeel payrolling events evenementen Limburg Maastricht Horecare

 

professioneel personeel

Als u wilt regelt Horecare ook het personeel voor u, zodat u alle tijd heeft voor uw gasten.Voor grote evenementen heeft u de mogelijkheid om onze Event Managers in te huren. Zij sturen het personeel dan voor u aan en zorgen ervoor dat uw evenement goed verloopt.

meer informatie

Wilt u weten hoe Horecare kan helpen bij uw evenement? Vul dan het formulier in via onderstaande link en wij maken gauw een afspraak met u.

Ik wil graag een kennismaken met Horecare!

 

 

A