Contact

evenement organiseren in het heuvelland

evenement organiseren in het heuvelland

U wilt een event organiseren, zakelijk of privé. Bij deze organisatie komt een hoop werk kijken, om te beginnen het uitwerken van het concept. Vervolgens gaat u aan de slag om dit evenement te organiseren. Wie en wat is nodig om dit event succesvol te maken? Wij zijn Horecare en met onze jarenlange ervaring in de horeca- en evenementenbranche staan wij voor u klaar om u te helpen bij de organisatie van uw evenement in het Heuvelland.

events in alle soorten en maten

Evenementen zijn er in alle soorten en maten. Van een luxe diner tot een informele borrel, van een luxe zakelijk event tot een spectaculair dance-event: het is allemaal mogelijk bij Horecare. Wij weten precies wat nodig is om voor u een perfect evenement neer te zetten, omdat geen enkel evenement hetzelfde is.

Horecare evenementen personeel Maastricht Limburg Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen Heuvelland

personeel op maat

Goed personeel is van groot belang voor een geslaagd evenement. Het personeel van Horecare weet precies weet wat uw event nodig heeft om een succes te worden. Ons uitgebreide personeelsbestand bevat onder anderen professionele hostesses, bar- en bedieningsmedewerkers en kassapersoneel.

uw wensen, onze zorg

Wij nemen graag de tijd voor u en uw wensen, want wij geloven dat een persoonlijk contact bijdraagt aan het slagen van uw evenement. Aansluitend zorgen we voor een concept dat voldoet aan de wensen voor het evenement dat u voor ogen heeft. Wij nemen u alle zorg uit handen en realiseren een onvergetelijk evenement dat voldoet aan al uw wensen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

full service eventbureau

Horecare is een full service eventbureau: wij nemen als u dat wilt de hele organisatie van uw evenement voor onze rekening. Naast personeel zijn locatie, aankleding en entertainment ingrediënten die een evenement karakter geven en wij werken hiervoor samen met professionele partners. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

cocktailshaker Horecare

catering

Een evenement zonder eten en drinken is, zeker in het bourgondische zuiden, lastig voor te stellen. Daarom werken wij samen met de beste cateraars uit de regio, om er zeker van te zijn dat het uw gasten aan niets ontbreekt!

meer informatie

Wij staan klaar om samen met u een onvergetelijk evenement te organiseren. Laat via onderstaande link uw gegevens achterlaat, nemen wij snel contact met u op om persoonlijk kennis te maken en uw wensen te bespreken.

JA! Ik wil persoonlijk kennismaken met Horecare!

A