Contact

evenement organiseren in heerlen en parkstad

evenement organiseren in heerlen en parkstad

Een evenement ontstaat met een idee dat wordt uitgewerkt. Als het concept klaar is begint het plannen. Wie en wat zijn nodig om dit evenement te laten slagen? Horecare heeft jarenlange ervaring in de horeca- en evenementenbranche en staat voor u klaar om te helpen bij de organisatie van uw evenement in de regio Heerlen en Parkstad.

events in alle soorten en maten

Events zijn er in talloze soorten en maten. Wij organiseren diverse evenementen van spectaculaire dancefeesten, tot informele borrels en van zakelijke bijeenkomsten tot luxe diners. Samen met professionele samenwerkingspartners zorgen wij dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Horecare evenement organiseren Maastricht Sittard Geleen Heerlen Parkstad Valkenburg Heuvelland

personeel op maat

Voor een geslaagd evenement is goed personeel van groot belang. Daarom werken wij met professioneel personeel dat precies weet wat u en uw evenement nodig hebben. Denk hierbij aan professionele hostesses, bar- en bedieningsmedewerkers of kassapersoneel.

uw wensen, onze zorg

Wij nemen de tijd voor u en uw wensen, omdat wij geloven dat een goed en persoonlijk contact bijdraagt aan het succes van uw evenement. Vervolgens zorgen we voor een concept dat perfect aansluit bij het evenement dat u voor ogen heeft. Wij nemen u alle zorg uit handen en realiseren een succesvol evenement dat voldoet aan al uw wensen.

full service eventbureau

Horecare is een full service eventbureau, wat inhoudt dat wij alle onderdelen van uw evenement organiseren voor u. Locatie, aankleding en  entertainment zijn ingrediënten die een evenement karakter geven en wij werken hiervoor samen met professionele partners. The sky is the limit!

Horecare evenement organiseren Maastricht Sittard Geleen Heerlen Parkstad Valkenburg Heuvelland

catering

Een event zonder eten en drinken is haast niet in te denken. Daarom werken wij samen met de beste cateraars uit de regio, om er zeker van te zijn dat het uw gasten aan niets ontbreekt!

meer informatie

Kunnen wij u helpen bij de organisatie van uw evenement? Team Horecare staat voor u klaar! Als u op onderstaande link uw gegevens achterlaat, nemen wij snel contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

JA! Ik wil persoonlijk kennismaken met Horecare!

A