Contact

evenement organiseren in valkenburg

evenement organiseren in valkenburg

Een evenement organiseren gaat in fases. Eerst is er een idee. Na verdere uitwerking ontstaat een concept en u gaat aan de slag om dit evenement te organiseren. Er komt een hoop kijken bij deze organisatie. Welke partijen zijn nodig om dit event succesvol te maken? Horecare staat met jarenlange ervaring in de horeca- en evenementenbranche voor u klaar om van uw evenement in de regio Valkenburg een groot succes te maken.

events in alle soorten en maten

Horecare organiseert diverse evenementen in alle soorten en maten. Van spectaculaire dance events, informele borrels en luxe diners. Ieder event vraagt om een andere aanpak en wij weten precies wat nodig is voor uw evenement.

Horecare evenement organiseren Maastricht Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen Heuvelland horecapersoneel catering events

 

personeel op maat

Goed personeel is onmisbaar voor een geslaagd evenement. Horecare biedt daarom professioneel en gastvrij personeel aan, dat precies weet wat uw event nodig heeft om een succes te worden. Denk hierbij aan professionele hostesses, bar- en bedieningsmedewerkers of kassapersoneel.

uw wensen, onze zorg

Wij nemen de tijd voor u en uw wensen, omdat wij geloven dat een persoonlijk contact bijdraagt aan het slagen van uw evenement. Vervolgens zorgen we voor een concept dat perfect aansluit bij het evenement dat u voor ogen heeft. Wij nemen u alle zorg uit handen en realiseren een onvergetelijk evenement dat voldoet aan al uw wensen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

full service eventbureau

Horecare is een full service eventbureau. Wij nemen als u dat wilt de hele organisatie van uw evenement voor onze rekening. Naast personeel zijn locatie, aankleding en entertainment ingrediënten die een evenement karakter geven en wij werken hiervoor samen met professionele partners. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

Horecare evenement organiseren Maastricht Sittard Geleen Heerlen Parkstad Valkenburg Heuvelland Limburg

catering

Een evenement zonder eten en drinken is, zeker in het bourgondische zuiden, haast niet voor te stellen. Daarom werken wij samen met de beste cateraars uit de regio, om er zeker van te zijn dat het uw gasten aan niets ontbreekt!

meer informatie

Wilt u uw evenement organiseren met Horecare? Als u op onderstaande link uw gegevens achterlaat, nemen wij snel contact met u op om persoonlijk kennis te maken en uw wensen te bespreken.

JA! Ik wil persoonlijk kennismaken met Horecare!

A