Contact

evenement organiseren in sittard-geleen

evenementenbureau sittard-geleen

Een evenement organiseren is een flinke klus. Eerst is er een idee dat je uitwerkt. Is het concept klaar? Dan begint het plannen. Welke mensen zijn nodig bij de organisatie van dit evenement? Met welke leveranciers werkt u samen? Horecare is een evenementenbureau met jaren ervaring in de branche. Wij staan voor u klaar voor de organisatie van uw evenement in Sittard-Geleen en omgeving.

events in alle soorten en maten

Evenementen komen in alle soorten en maten. Horecare organiseert en verzorgt jaarlijks tientallen evenementen, van een intiem diner tot een spetterend dancefeest. Bruiloften, zakelijke evenementen en borrels behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Horecare evenement organiseren evenementenbureau Maastricht Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen Heuvelland horecapersoneel catering events

personeel op maat

Goed personeel is de sleutel tot een geslaagd evenement. Wij hebben voor u daarom onze ervaren professionals die precies weten wat u en uw evenement nodig hebben. Professionele hostesses, bar- en bedieningsmedewerkers of kassapersoneel, Horecare heeft het allemaal.

uw wensen, onze zorg

Wij nemen de tijd voor u en uw wensen, omdat wij geloven dat een persoonlijk contact bijdraagt aan het succes van uw evenement. Vervolgens zorgen we voor een concept dat perfect aansluit bij het evenement dat u voor ogen heeft. Wij nemen u alle zorg uit handen en realiseren een succesvol evenement dat voldoet aan al uw wensen.

full service eventbureau

Horecare is een evenementenbureau dat zorgt voor een totaalpakket. Wij verzorgen alle onderdelen van uw evenement als u dat wilt. Locatie, aankleding en  entertainment zijn ingrediënten die een evenement zijn karakter geven en wij werken hiervoor samen met professionele partners. The sky is the limit!

Horecare evenement organiseren Maastricht Heerlen Parkstad Valkenburg evenementenbureau Sittard-Geleen Heuvelland horecapersoneel catering events

catering

Een event zonder eten en drinken is het niet helemaal. Daarom werken wij samen met de beste cateraars uit de regio, om er zeker van te zijn dat het uw gasten aan niets ontbreekt!

meer informatie

Heeft u hulp nodig bij de organisatie van uw evenement? Team Horecare staat voor u klaar! Laat uw gegevens achter via onderstaande link en wij nemen dan snel contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

JA! Ik wil persoonlijk kennismaken met Horecare!

A