Contact

Events Eindhoven

events eindhoven

Wilt u een spectaculair event organiseren voor uw bedrijf? Of misschien een onvergetelijk verjaardagsfeest? Bij de organisatie van een event komt veel kijken! Horecare heeft alles in huis om verschillende events te organiseren. Van een zakelijk event tot een privéfeest en alles daartussenin. Wij regelen de locatie, aankleding, catering en natuurlijk het beste personeel. Zo weet u zeker dat uw event tot in de kleinste details klopt!

Events Eindhoven Personeel Payroll Maastricht Limburg Eindhoven Brabant Veldhoven Helmond Waalre Valkenswaard

events op maat

Hoe een event er uiteindelijk uit moet zien, is heel persoonlijk. Daarom luisteren wij natuurlijk goed naar uw wensen, om deze daarna te vertalen in het event dat u voor ogen heeft. Wij hebben jarenlange ervaring in zowel de horeca als in de evenementenbranche en kunnen daarom zeggen dat we wel weten wat een geslaagd event nodig heeft. Wij organiseren altijd events op maat. Van catering tot locatie, van een sfeervolle aankleding tot uitstekend horecapersoneel: alles dat past bij uw wensen organiseren wij tot in de kleinste details.

kwaliteit op nummer 1

Kwaliteit staat bij ons altijd op nummer 1. Daarom krijgt u het allerbeste personeel op uw event. Ervaren horecapersoneel dat een grote passie heeft voor gastvrijheid. Met hun feilloze oog voor detail zorgen onze mensen ervoor dat uw gasten en u helemaal niets tekort komen.

events Eindhoven Horecapersoneel horecare evenement organiseren evenementenbureau bartender Maastricht Limburg Heuvelland Parkstad

catering

Bij een event zijn eten en drinken niet meer weg te denken. Een goede catering is dan ook belangrijk. Wij werken samen met de beste cateraars uit de regio Eindhoven. Uw wensen staan hierin altijd centraal en wij staan voor u klaar met advies. De mogelijkheden zijn eindeloos: van borrelhapjes tot verse oesters van onze Oestermeisjes en van een luxe vijfgangendiner tot een sfeervolle barbecue.

events eindhoven evenementenbureau eindhoven Horecare Maastricht Valkenburg Heuvelland Sittard Geleen Heerlen Parkstad catering personeel horecapersoneel evenement organiseren

wilt u ook een uniek Horecare event?

Wij horen graag wat uw wensen zijn, om er samen een onvergetelijk event van te maken. Vult u alstublieft uw contactgegevens in op dit formulier en wij bellen u voor een afspraak!

A