Contact

Fit met korting

fit met korting horecare

Werken in de horeca is al topsport op zich, maar om in topconditie te blijven is sporten een mooie aanvulling. Daarom bieden wij onze medewerkers graag de mogelijkheid om te sporten met korting bij meer dan 100 aanbieders in Limburg.

horecare en benvitaal

Wij vinden het bij Horecare belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn en blijven. Om die reden wordt, in samenwerking met benVitaal, de sportkortingsregeling ‘Fit met Korting’ geïntroduceerd aan jou en je gezinsleden ter  stimulering van je vitaliteit. Gezonde mensen voelen zich vitaler, hebben meer uithoudingsvermogen, minder last van stress en een betere weerstand. Gezond leven is meer dan regelmatig sporten en minder eten. benVitaal helpt je bij het verbeteren van je gezondheid en leefstijl. Als Fit met Korting-lid kun je voordeel op een abonnement ontvangen. Daarnaast geniet je van een korting op het inschrijfgeld die, afhankelijk van de aanbieder, kan oplopen tot 100%.

hoe werkt het?

Aanmelden is eenvoudig en duurt maar een paar minuten, klik hiervoor op deze link. Je kunt kiezen voor een nieuwe sportaanbieder of het abonnement bij jouw huidige sportschool omzetten naar een Fit met Korting abonnement van benVitaal.
De betaling van jouw nieuwe abonnement gaat vanaf de ingangsdatum via benVitaal. Mochten de incasso’s van benVitaal en jouw sportschool elkaar kruisen, dan wordt dit door jouw sportschool gecorrigeerd. Je gaat een jaarcontract aan, dat na 12 maanden per maand opzegbaar is.

Als je eerst vrijblijvend wilt kennismaken met een fitnesscentrum bij jou in de buurt kun je via benVitaal een gratis sportdag pas aanvragen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen of neem contact op met benVitaal per telefoon (043 – 306 8066) of stuur een e-mail.

 

 

A