Contact

goed horecapersoneel is schaars!

goed horecapersoneel is schaars!

De vacatures voor horecapersoneel vliegen je tegenwoordig om de oren. Bijna elke horecaondernemer is op zoek naar goed, flexibel en enthousiast personeel. Je zou toch denken dat dit makkelijk te vinden is, maar niets is minder waar. Om goed personeel aan te trekken en te behouden zijn arbeidsvoorwaarden belangrijk. Een aantrekkelijk salaris, gezellige werksfeer en afwisseling in de werkzaamheden dragen bij aan de aantrekkelijkheid van u als werkgever. Deze factoren dragen ook bij aan de tevredenheid van uw medewerkers, waardoor ze graag bij u werken.

Horecare personeel evenementen organiseren Maastricht Limburg

tips voor tevreden medewerkers

Wij delen graag een aantal tips waarmee u als werkgever de tevredenheid van uw medewerkers kunt vergroten:

  • Creëer een goede sfeer. Vergeet niet dat uw personeel de hele dag in de weer is, ze lopen vele kilometers op een dag. Zorg voor een gezellige werkomgeving, waar ruimte is voor een lach. Tevreden personeel zorgt tenslotte voor tevreden gasten!
  • Zorg goed voor uw team. Werken in de horeca is net als topsport en topsporters hebben regelmatig rust nodig. Gun uw personeel af en toe een weekend vrij, zodat ze daarna weer fris en fruitig op de werkvloer verschijnen.
  • Zorg voor een soepel werkproces. Bekijk de werkwijze in uw zaak eens kritisch. Zijn de werkomstandigheden goed? Kunnen er zaken efficiënter aangepakt worden? Wat gaat goed? Wat kan beter?

nieuw personeel binnen no time aan de slag

Wij ontwikkelden in opdracht van Horecare Academy een ‘self learning video’ om (nieuw) personeel te voorzien van een goede basiskennis over etiquette en gastvrijheid. Omdat wij geloven in efficiënt werken delen we graag deze kennis met u. Handig voor uw nieuwe personeel, toch?

tijdelijk personeel nodig?

Wij hebben de beste horecatoppers in ons bestand: van bediening tot bar, van garderobe tot kassa. Professioneel, gastvrij en betrouwbaar, in te zetten op elk gewenst moment.

We horen graag waarmee we u en uw onderneming kunnen helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een afspraak.

A