Vrijblijvend advies

Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

toppers achter de bar bij Fortuna en PSV

4 augustus 2022 | Door Myrea van den Broek (horecaan)

Competitie Fortuna Sittard – Ajax

Toppers! En voetballiefhebbers opgelet! Fortuna Sittard opent het vijfde Eredivisie-seizoen tegen direct regerend landskampioen Ajax. De wedstrijd tegen de Amsterdammers staat gepland op zaterdag 6 augustus. De aftrap is om 16:30 uur. Op het puntje zittend van de stoel, smaakt niks zo lekker als een koud biertje. Daar zorgen onze toppers voor samen met Hutten Catering! Die vriendelijke glimlach achter de bar zal je niet ontgaan.

perr-schuurs-ajax-fortuna-sittard-614abc9b35536

Competitie PSV – Emmen

Aanpoten en fun hebben? Deze twee dingen zul je er vanaf zien druipen bij onze toppers achter de bar bij het Philips stadion! De club uit Eindhoven in het bezit van 24 landstitels speelt op zaterdag 6 augustus een thuiswedstrijd tegen Emmen. Het Philips Stadion biedt plaats aan maar liefst 35.000 toeschouwers. PSV werd in 2018 voor het laatst Eredivisie kampioen en afgelopen seizoen eindigden de Rood-Witten op een tweede plaats met 81 punten. Dat wordt nog spannend!

 PSV stadion

Kan jij goed werken onder stress? En dan bedoelen we met een big smile terwijl je op de achtergrond stiekem kunt meegenieten van voetbalwedstrijden, bruiloften en dikke feestjes op vette locaties. Ja? Meld je dan aan en join de wolfpack.

A