Contact

2017: een gouden jaar!

2017 ging voorbij in een ‘split second’, gelukkig zijn er redenen genoeg om stil te staan bij alle mooie hoogtepunten! De kleur goud staat centraal: in onze huisstijl, in de kwaliteit van onze service en niet te vergeten onze gouden Toppers!

nieuwe website

Steeds meer mensen ‘googlen’ even gauw als ze op zoek zijn naar iets specifieks en als bedrijf wil je dan natuurlijk wel goed gevonden worden. Onze stijlvolle nieuwe website maakt ons beter vindbaar (qua ranking flink gestegen) én is een perfect digitaal visitekaartje geworden.

Horecare nieuwe website personeel payroll events Maastricht Limburg

huisstijl 2.0

De oude huisstijl aanpakken was een harde eis die onze webmaster stelde bij het bouwen van de nieuwe website. ‘Hoe haalt hij het in zijn hoofd?’ ‘Wat een arrogantie!’ ‘En al die honderden Horecare outfits dan?’ maar nadat we zijn argumentatie kritisch beoordeelden waren we al gauw om. Een goede keuze, want de oude huisstijl van blauw en oranje vertegenwoordigde niet meer waar wij al geruime tijd naar streven: uitstekende kwaliteit en unieke events. De kleuren champagnegoud, antraciet en wit voeren inmiddels de boventoon en dat is te zien in ons nieuwe logo en andere uitingen zoals de outfit van onze hardwerkende toppers.

horecare personeel events payroll preuvenemint limburg maastricht heuvelland sittard-geleen valkenburg heerlen parkstad

een vrouw in ons midden

Jarenlang bestond ons kantoorteam alleen uit mannen maar begin dit jaar kwam daar verandering in. Om onze groei bij te benen is Bregje erbij gekomen, ze houdt zich bezig met HR gerelateerde zaken en ze levert een bijdrage aan ons communicatiebeleid waarbij ze de relatie van Horecare met de buitenwereld piekfijn in orde houdt.

Team Horecare Events Personeel Payroll Maastricht Limburg

event managers

Focus is een belangrijk aspect dat je niet uit het oog mag verliezen als je aan het groeien bent anders piept en kraakt het aan alle kanten. De stap om toppers Ian, Gerrit Jan en Jimmi aan te stellen als Event Manager blijkt de juiste te zijn. Het aansturen van personeel op de werkvloer komt ten goede van de kwaliteit en daarbij spelen wij in op de behoefte van opdrachtgevers om een stuk organisatie uit handen te nemen.

Event Managers Horecare events personeel payroll Maastricht Limburg

take care foundation

Als mensgerichte organisatie willen wij in het verlengde van gastvrijheid ons steentje bijdragen aan de maatschappij. Daarom kozen wij ervoor om Kankeronderzoekfonds Limburg op een duurzame wijze te gaan ondersteunen. Met onze campagne ‘Take Care’ willen wij geld inzamelen voor kankeronderzoek. In het afgelopen jaar hebben wij achter de schermen hard gewerkt om deze campagne vorm te geven in 2018.  More to come…

preuvenemint preferred partnership

Eén van onze zomerse hoogtepunten was Preuvenemint op het Vrijthof in Maastricht waar wij meer dan 250 jobs invulden verdeeld over het hele plein. Net zoals elk jaar vinden wij het bijzonder leuk om hier als preferred partner aan deel te nemen en om de gastvrijheid telkens naar een hoger niveau te tillen. Ook dit jaar hebben wij weer een aftermovie laten maken waar we met trots naar kijken!

de mooiste events

Ook afgelopen jaar vinden steeds meer opdrachtgevers de weg naar Horecare te vinden en dat vinden wij fijn! Naast het organiseren van eigen evenementen hebben wij ook gewerkt op honderden mooie events, groot en klein. Een groot bedankje, niet alleen aan onze opdrachtgevers, maar ook aan onze toppers voor hun eindeloze inzet, chapeau!

Zangersheide Horecare Events Personeel Payrolling Maastricht Lanaken Limburg

horecare academy

Wij creëerden afgelopen jaar een broedplaats voor horecatalent met onze Horecare Academy. Door opleiding, coaching en ontwikkeling van medewerkers zijn wij in staat om met veel plezier de kwaliteit te blijven bieden die onze opdrachtgevers en partners van ons gewend zijn. De ‘self learning video’ helpt bij de aanname van nieuwe toppers. Eerst thuis oefenen en daarna een proeve van bekwaamheid. Zo weet iedereen meteen waar ze aan toe zijn in deze steeds snellere wereld.

Ook bij klanten organiseren wij workshops om bijvoorbeeld de kwaliteit van hun gastvrijheid verder te verhogen en laten zien dat wij verder gaan dan alleen events, payrolling en het uitlenen van personeel.

blijven innoveren

Ruim een jaar lang werd er achter de schermen hard aan gewerkt en begin dit jaar kwam ‘ie eindelijk online: de vernieuwde versie van MijnHorecare, onze digitale payrollservice. Volledig responsive en uitgebreid met tal van handige functies zoals de digitale inschrijving waar we erg trots op zijn. Van inschrijving tot contractaanmaak en verloning: er komt geen papier meer aan te pas omdat de volledige inschrijving digitaal gebeurt, inclusief een digitale handtekening.

Horecare klanttevredenheid 9 horeca personeel events payrolling Maastricht Limburg

(payroll)klanten enthousiast over onze service

Afgelopen jaar hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen waarmee we een goede samenwerking hebben opgebouwd. In april hielden wij een klanttevredenheidsonderzoek onder onze opdrachtgevers om te checken wat hun bevindingen zijn. Op het resultaat dat hieruit kwam zijn wij erg trots, want klanten beoordelen de service van Horecare gemiddeld met een 9!

Wat gebeurt er in 2018?

Ons kantoorteam breidt weer uit! Vanwege de toenemende vraag naar personeel en evenementen start begin dit jaar een nieuwe topper in de functie als planner die de inzet van onze eventmedewerkers voor zijn rekening zal nemen, leuk!

Daarnaast wordt het een feestelijk jaar omdat Horecare… 20 jaar bestaat!! Dit laten we zeker niet stilletjes voorbij gaan.

Verder zal 2018 in het teken staan van verdere groei waar we letterlijk en figuurlijk grenzen gaan verleggen. Meer kan ik niet vertellen, maar spannend is het wel!

Wij hebben er zin in!!

 

Dank dat je de tijd hebt genomen om te lezen wat ons allemaal bezig heeft gehouden. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een mail ( info@horecare.eu ) en een reactie krijg je altijd!

Team Horecare

 

 

 

A