Contact

De wereld op je bord bij Novo New Dining

Aan de Wilhelminasingel, direct naast de Euroscoop in Maastricht, ligt NOVO New Dining. Bij NOVO geniet je van heerlijke gerechten waar je smaakpapillen blij van worden! Horecare ondersteunt NOVO vanaf het eerste moment met payrolling en personeel.
Novo New Dining Horecare payrolling personeel Maastricht

culinaire wereldreis

Onder leiding van Jareau van den Heuvel en Rodny Welters laat het team van NOVO iedere gast genieten van een culinaire wereldreis. Het sfeervol ingerichte restaurant is zes dagen per week geopend.

vernieuwende keuken

NOVO is Latijn voor ‘Ik vernieuw’ en daarmee is geen woord teveel gezegd. Met de Franse keuken als basis experimenteren de heren er flink op los. Rodny combineert invloeden uit de wereldkeuken met lokale producten en producten van het seizoen. Hiermee creëert hij wekelijks een uniek, uitdagend en verfrissend menu. Deze vernieuwende kijk op gastronomie en gastvrijheid is een groot succes! Het NOVO New Dining menu bestaat uit 5 gangen voor de prijs van €35,-. Hiermee laten Jareau en Rodny zien dat uitstekende kwaliteit en vernieuwende gerechten niet meteen de hoofdprijs hoeven te kosten.

gastronomische krachten bundelen

Jareau en Rodny hebben samen ruim 25 jaar ervaring in de gastronomie in Nederland, België en ver daar buiten. Zo maakte Rodny een wereldreis door Azië en Australië, waar hij in verschillende keukens ervaring op deed. Jareau studeerde aan de Hoge Hotelschool in Maastricht, waarna hij werkervaring en inspiratie op deed in onder anderen Washington en Brazilië. In 2016 besloten Jareau en Rodny hun krachten te bundelen en NOVO was geboren. Sindsdien zwaait Rodny de scepter in de keuken en zorgt Jareau ervoor dat de gasten in het restaurant niets tekort komen.

payrolling en personeel

NOVO heeft er vanaf het begin voor gekozen om de payrolling van het personeel door Horecare te laten verzorgen. Daarnaast werken onze Horecare Toppers ook regelmatig bij NOVO.
Medewerker Jasper is sinds kort toegevoegd aan het team. Op onze vraag hoe hij de payrollingservice van Horecare ervaart antwoordt hij: ‘Mijn inschrijving was een fluitje van een cent. Mijn Horecare is een overzichtelijk systeem!’

Novo new dining horecare maastricht payrolling

 

Dit is precies wat wij met onze payrolling service willen bereiken: een overzichtelijke en duidelijke selfservice omgeving. In de selfservice omgeving ‘Mijn Horecare’ vindt de medewerker alles dat hij nodig heeft en de werkgever heeft geen omkijken meer naar de personeels- en salarisadministratie. Wilt u weten wat payrolling voor u betekent? Neem dan gerust contact met ons op!

NOVO New Dining
Wilhelminasingel 36
6221 BE Maastricht
043-2041169

A