Contact

payrolling heerlen en parkstad

payrolling heerlen en parkstad

Payrolling Heerlen Payroll Parkstad Horecare

De regio Parkstad is in 2016 uitgeroepen tot ‘Beste reisbestemming ter wereld’. Met een uitgebreid aanbod van attracties voor jong en oud, een rijke geschiedenis en vele horecagelegenheden is deze prijs Parkstad op het lijf geschreven. Om deze naam eer aan te blijven doen wordt elke dag opnieuw hard gewerkt. Horecare ondersteunt horecaondernemers in Heerlen en Parkstad met een persoonlijke payrollservice, zodat de ondernemers zich kunnen focussen op hun zaak, personeel en gasten.

wat is payrolling?

Een horecaonderneming run je niet zomaar. De dagelijkse organisatie, voor en achter de schermen kost veel tijd. Als horecaondernemer draait alles om uw gasten en wilt u liever niet bezig zijn met andere zaken.  Omdat wij begrijpen waar uw passie ligt, hebben wij een persoonlijke payrollservice voor u. Payroll in het kort: Horecare wordt juridisch werkgever van uw medewerkers. Met andere woorden: wij zorgen voor uw personeels- en salarisadministratie, denk hierbij aan arbeidscontracten opstellen, in- en uitdiensttredingen verwerken en het begeleiden van verzuim.

waarom kiezen voor horecare?

Wij verzorgen uw personeels- en salarisadministratie. Hiermee besteedt u een omvangrijke en tijdrovende klus uit aan een professioneel team.  Het enige dat er dan voor u overblijft op het gebied van personeel is het inplannen van de medewerkers en het doorgeven van de gewerkte uren aan Horecare. Onze persoonlijke service heeft ervoor gezorgd dat onze klanten Horecare beoordelen met een 9!

Payrolling Heerlen Parkstad Horecare horecapersoneel

de 5 voordelen van payrolling via horecare

Payrolling heeft een aantal voordelen voor u als ondernemer. Als eerste houdt u meer tijd over voor uw zaak en uw gasten. Een aantal andere voordelen van payrolling via Horecare zijn:

  • U heeft geen omkijken naar uw personeels- en salarisadministratie
  • Wij bieden expertise op het gebied van wet- en regelgeving
  • Wij bieden persoonlijke service
  • Onze dienstverlening is geheel digitaal, van inschrijving tot urenregistratie
  • Duidelijke en transparante tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent

uw administratie altijd bij de hand

Dankzij onze unieke selfservice-omgeving ‘Mijn Horecare’ heeft u als klant eenvoudig toegang tot uw urenregistratie en personeelsadministratie.  Deze dienst is toegankelijk is op mobiel, tablet en desktop. Dit geeft u als klant alle vrijheid bijvoorbeeld de uren in te voeren waar en wanneer dat voor u uitkomt. Via Mijn Horecare neemt u gemakkelijk contact op met onze backoffice voor ondersteuning en advies.

meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over onze payrolling service onder het genot van een kop koffie. Neem contact met ons op voor een afspraak. 

A