Contact

payrolling heuvelland

payrolling heuvelland

Payrolling Heuvelland horeca Horecare

Het mooie Heuvelland is de parel van Zuid-Limburg. De glooiende heuvels, de vakwerkboerderijen en de prachtige natuur geven je direct een vakantiegevoel. Het Heuvelland is een geliefde bestemming voor vele toeristen. Met tientallen gezellige cafés, culinaire restaurants en comfortabele hotels is er volop keus voor iedereen. Horecatoppers werken dagelijks hard om alle gasten een onvergetelijke ervaring te geven. Gastvrijheid staat hierbij voorop. Horecare biedt een persoonlijke payrollservice aan horecaondernemers in het Heuvelland.

payrolling in het kort

Het runnen van een horecaonderneming kost veel tijd. Tijd die u het liefst aan uw gasten besteedt. Wij begrijpen waar uw passie ligt en daarom bieden wij onze payrollservice aan. Als u gebruikmaakt van onze payrolling service, worden wij juridisch werkgever van uw medewerkers. Kort samengevat: Horecare neemt alle arbeidsrechtelijke risico’s op zich en zorgt naast de salarisadministratie en -betaling ook voor zaken als arbeidsovereenkomsten, verzuimbegeleiding en ontslagprocedures.

payrollservice van horecare

Een personeels- en salarisadministratie bijhouden is een tijdrovende klus. De payrolling service van Horecare neemt u veel werk uit handen. U werft zelf uw personeel en vervolgens hoeft u alleen nog uw medewerkers in te plannen en de gewerkte uren aan Horecare door te geven. Wij zorgen dan voor een tijdige en correcte uitbetaling van het salaris, vakantietoeslag en vakantiegeld aan uw medewerkers. Wij bieden een persoonlijke service en zorgen ervoor dat het onze klant aan niets ontbreekt en daarom belonen onze klanten Horecare met een 9!

Payrolling Heuvelland Horeca horecapersoneel

wat zijn de voordelen van payrolling via horecare?

Payrolling heeft een aantal voordelen voor u als ondernemer. Een groot voordeel is dat u meer tijd over voor uw zaak en uw gasten. Een aantal andere voordelen van payrolling via Horecare zijn:

  • u heeft geen omkijken naar uw personeels- en salarisadministratie
  • wij bieden expertise op het gebied van wet- en regelgeving
  • wij bieden persoonlijke service
  • onze dienstverlening is geheel digitaal, van inschrijving tot urenregistratie
  • onze tarieven zijn duidelijk en transparant

overal toegang tot uw administratie

Dankzij de digitale selfservice in Mijn Horecare heeft u altijd toegang tot de personeelsadministratie en de urenregistratie van uw medewerkers. Zo heeft uw personeel via Mijn Horecare toegang tot persoonlijke gegevens, loonstroken en jaaropgaven. U schrijft een nieuwe medewerker digitaal in. Mijn Horecare is  beschikbaar op mobiel, tablet en desktop en kunt u altijd en overal uw urenregistratie doen. Via Mijn Horecare neemt u gemakkelijk contact op met onze backoffice voor ondersteuning en advies.

kopje koffie?

Bent uw benieuwd wat payrolling via Horecare voor u betekent? Wij nodigen u van harte uit voor een kop koffie. Neem contact met ons op.

 

A