Contact

payrolling maastricht

payrolling maastricht

Payrolling Maastricht payroll Horecare horecapersoneel events Limburg Weert Eindhoven Venlo Heerlen Valkenburg

Maastricht, de hoofdstad van Limburg, roept al gauw een glimlach op bij veel Nederlanders.  Deze mooie stad aan de Maas wordt ook wel de bourgondische hoofdstad van Nederland genoemd. Dat is niet zo gek, want met haar vele gezellige cafés, culinaire restaurants en comfortabele hotels komen bourgondiërs in Maastricht niets tekort. Dag in dag uit werken duizenden horecatoppers hard om hun gasten in de watten te leggen en het bourgondische leven in Maastricht in ere te houden. Ook Horecare vindt haar oorsprong in Maastricht en biedt vanuit deze stad een persoonlijke payroll dienstverlening voor horecaondernemers in Maastricht en omstreken.

wat is payrolling?

Het runnen van een horecaonderneming kost veel tijd. Tijd die je het liefst aan jouw gasten besteedt. Omdat wij begrijpen waar jouw passie ligt, bieden wij onze payrolling service aan. Wanneer je gebruikmaakt van de payroll service van Horecare, worden wij juridisch werkgever van jouw medewerkers. Kort samengevat: wij nemen alle arbeidsrechtelijke risico’s voor onze rekening en wij zorgen naast de salarisadministratie en -betaling ook voor zaken als arbeidsovereenkomsten, verzuimbegeleiding en ontslagprocedures.

Payrolling Maastricht payroll Horecare horeca personeel events Limburg Weert Eindhoven Venlo Heerlen Valkenburg

waarom kiezen voor payrolling van horecare?

Het zorgvuldig bijhouden van een personeels- en salarisadministratie is een tijdrovende klus. Door gebruik te maken van onze payrolling service besteed je dit werk volledig uit. Jij werft zelf jouw personeel. Vervolgens hoef je alleen nog jouw medewerkers in te plannen en de gewerkte uren aan Horecare door te geven. Wij bieden een persoonlijke service en zorgen ervoor dat het jou als onze klant in Maastricht aan niets ontbreekt. Onze klanten beoordelen onze payroll service niet voor niets met een 9!

digitale selfservice

De digitale selfservice-omgeving ‘Mijn Horecare’ is volledig responsive, wat inhoudt dat het toegankelijk is op mobiel, tablet en desktop. Dit geeft jou als klant alle vrijheid bijvoorbeeld de uren in te voeren waar en wanneer dat voor u uitkomt. Onze backoffice in Maastricht is makkelijk bereikbaar voor vragen en ondersteuning, zowel online als offline.

de 5 voordelen van payrolling via horecare

Payrolling heeft een aantal voordelen voor jou als ondernemer. Als eerste houd je meer tijd over voor jouw zaak en jouw gasten. Een aantal andere voordelen van payrolling via Horecare zijn:

  • Je hebt geen omkijken naar jouw personeels- en salarisadministratie
  • Wij bieden expertise op het gebied van wet- en regelgeving
  • Wij bieden persoonlijke service
  • Onze dienstverlening is geheel digitaal, van inschrijving tot urenregistratie
  • Duidelijke en transparante (scherpe) tarieven, zodat je weet waar je aan toe bent

meer informatie?

Wil je gebruikmaken van payrolling via Horecare of wil je meer informatie? Wij vertellen jou er graag meer over onder het genot van een kop koffie, liefst van Blanche Dael 🙂

Vraag een gratis kostenscan aan.