contact

offerte aanvragen +31 (0)43 451 9080 info@horecare.eu

payrolling maastricht

payrolling maastricht

Payrolling Maastricht payroll Horecare horecapersoneel events Limburg Weert Eindhoven Venlo Heerlen Valkenburg

Maastricht, de hoofdstad van Limburg, roept al gauw een glimlach op bij veel Nederlanders.  Deze mooie stad aan de Maas wordt ook wel de bourgondische hoofdstad van Nederland genoemd. Dat is niet zo gek, want met haar vele gezellige cafés, culinaire restaurants en comfortabele hotels komen bourgondiërs in Maastricht niets tekort. Dag in dag uit werken duizenden horecatoppers hard om hun gasten in de watten te leggen en het bourgondische leven in Maastricht in ere te houden. Horecare biedt een persoonlijke payrolling dienstverlening voor horecaondernemers in Maastricht en omstreken.

wat is payrolling?

Het runnen van een horecaonderneming kost veel tijd. Tijd die u het liefst aan uw gasten besteedt. Omdat wij begrijpen waar uw passie ligt, bieden wij onze payrolling service aan. Wanneer u gebruikmaakt van de payrolling service van Horecare, worden wij juridisch werkgever van uw medewerkers. Kort samengevat: wij nemen alle arbeidsrechtelijke risico’s voor onze rekening en wij zorgen naast de salarisadministratie en -betaling ook voor zaken als arbeidsovereenkomsten, verzuimbegeleiding en ontslagprocedures.

Payrolling Maastricht Horecare personeel events Valkenburg Heuvelland Weert Venlo Heerlen Parkstad Eindhoven Brabant

waarom kiezen voor payrolling van horecare?

Het zorgvuldig bijhouden van een personeels- en salarisadministratie is een tijdrovende klus. Door gebruik te maken van onze payrolling service besteedt u dit werk volledig uit. U werft zelf uw personeel. Vervolgens hoeft u alleen nog uw medewerkers in te plannen en de gewerkte uren aan Horecare door te geven. Wij bieden een persoonlijke service en zorgen ervoor dat het u als onze klant in Maastricht aan niets ontbreekt. Onze klanten beoordelen onze payroll service niet voor niets met een 9!

digitale selfservice

De digitale selfservice-omgeving ‘Mijn Horecare’ is volledig responsive, wat inhoudt dat het toegankelijk is op mobiel, tablet en desktop. Dit geeft u als klant alle vrijheid bijvoorbeeld de uren in te voeren waar en wanneer dat voor u uitkomt. Onze backoffice in Maastricht is makkelijk bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

de 5 voordelen van payrolling via horecare

Payrolling heeft een aantal voordelen voor u als ondernemer. Als eerste houdt u meer tijd over voor uw zaak en uw gasten. Een aantal andere voordelen van payrolling via Horecare zijn:

  • U heeft geen omkijken naar uw personeels- en salarisadministratie
  • Wij bieden expertise op het gebied van wet- en regelgeving
  • Wij bieden persoonlijke service
  • Onze dienstverlening is geheel digitaal, van inschrijving tot urenregistratie
  • Duidelijke en transparante tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent

meer informatie?

Wilt u gebruikmaken van payrolling via Horecare of wilt u meer informatie? Wij vertellen u er graag meer over onder het genot van een kop koffie. Vraag een gratis kostenscan aan.