Contact

payrolling sittard-geleen

payrolling sittard – geleen

Payrolling Payroll Sittard-Geleen Horecare

Sittard-Geleen is het bruisende hart van de Westelijke Mijnstreek. Met een uitgebreid cultuurprogramma en verschillende festivals kan de bourgondiër hier zijn hart ophalen. Sittard-Geleen kent ook veel mooie horecagelegenheden, waar enthousiast horecapersoneel iedere dag alles uit de kast haalt om de gasten in de watten te leggen. Horecare ondersteunt deze horecaondernemers met een persoonlijke payrolling service.

payrolling in het kort

Het runnen van een horecaonderneming kost veel tijd, die u het liefste aan uw gasten zou besteden. Omdat wij begrijpen waar uw passie ligt, bieden wij onze payrolling service aan. Wanneer u gebruikmaakt van onze payrolling service, worden wij juridisch werkgever worden van uw medewerkers. Kort samengevat: wij nemen alle arbeidsrechtelijke risico’s voor onze rekening en wij zorgen naast de salarisadministratie en -betaling ook voor zaken als arbeidsovereenkomsten, verzuimbegeleiding en ontslagprocedures.

waarom kiezen voor horecare?

Het zorgvuldig bijhouden van een personeels- en salarisadministratie is een hele klus die veel tijd kost. Door gebruik te maken van onze payroll service kan dit werk volledig uitbesteed worden. U hoeft dan alleen nog de medewerkers in te plannen en de gewerkte uren aan ons door te geven. Wij bieden een persoonlijke service en zorgen ervoor dat het onze klant aan niets ontbreekt en daardoor geven onze klanten Horecare een 9!

payrolling Sittard-Geleen Horecare horecapersoneel

de voordelen van payroll via horecare

  • personeels- en salarisadministratie volledig uitbesteed
  • expertise op het gebied van wet- en regelgeving
  • persoonlijke service
  • digitale dienstverlening
  • duidelijke en transparante tarieven

uw administratie altijd bij de hand

Met ‘Mijn Horecare’ heeft u altijd en overal toegang tot uw urenregistratie en personeelsadministratie. Onze selfservice omgeving is toegankelijk op mobiel, tablet en desktop. Zo kunt u uw urenregistratie doen waar en wanneer u maar wilt. Via Mijn Horecare neemt u eenvoudig contact op met onze backoffice voor ondersteuning en advies.

meer informatie?

Wij begrijpen dat u graag precies wilt weten of payroll via Horecare bij u past. We nodigen u graag uit voor een kop koffie. Neem contact met ons op voor een afspraak. 

A