Contact

Payrolling Venlo

payrolling venlo 

U heeft een horecaonderneming in Venlo en u heeft eigen personeel in dienst. Het beheren van de personeels- en salarisadministratie vraagt de nodige tijd en kennis. Weet u hoe het precies zit met premies en belastingen? Wat u moet doen als een medewerker ziek wordt? Hoe een personeels- en salarisadministratie werkt? De payrolling service van Horecare is hét antwoord op deze en meer vragen over personeels- en salarisadministratie. Wij nemen u als horecaondernemer veel werk uit handen, dankzij een volledig digitale administratie, met een persoonlijke service.

Horecare payrolling Venlo Personeel Events Limburg Brabant Tegelen Blerick Belfeld Venray

wat is payrolling?

Een horecaonderneming runnen kost veel tijd, die u liever besteedt aan uw gasten en uw medewerkers. Omdat wij dat heel goed begrijpen, ondersteunen wij u graag met onze payrolling service. Horecare wordt dan juridisch werkgever van uw medewerkers. Dit houdt in dat wij alle arbeidsrechtelijke risico’s voor onze rekening nemen. Naast de salarisadministratie en -betaling zorgen wij ook voor zaken als arbeidsovereenkomsten, verzuimbegeleiding en ontslagprocedures. Uw personeels- en salarisadministratie zijn goed geregeld, een gerust gevoel!

payrolling Venlo Horecare Maastricht Limburg Valkenburg Heuvelland Sittard-Geleen Parkstad

waarom kiezen voor horecare?

Wij zijn er om u werk uit handen te nemen. Het enige dat u zelf hoeft te doen is uw medewerkers inplannen en de gewerkte uren aan ons doorgeven. Wij vinden persoonlijke service heel belangrijk, u krijgt altijd snel antwoord op uw vragen en wij staan te allen tijde voor u klaar wanneer u advies nodig heeft.

de voordelen van payroll via horecare

  • personeels- en salarisadministratie volledig uitbesteed
  • expertise op het gebied van wet- en regelgeving
  • persoonlijke service
  • digitale dienstverlening
  • duidelijke en transparante tarieven

uw administratie altijd bij de hand

In MijnHorecare heeft u via mobiel, tablet en desktop toegang tot uw urenregistratie en personeelsadministratie. Deze selfservice omgeving is toegankelijk op. Zo kunt u uw urenregistratie doen waar en wanneer u maar wilt. Via MijnHorecare neemt u eenvoudig contact op met onze backoffice voor ondersteuning en advies.

payrolling venlo, iets voor u?

Bent u geïnteresseerd in payrolling via Horecare? Laat uw contactgegevens achter en wij bellen u voor een afspraak!

A