contact

offerte aanvragen +31 (0)43 451 9080 info@horecare.eu

payrolling

Bij het runnen van een eigen horecaonderneming komt veel kijken. Door gebruik te maken van payrolling heeft u geen omkijken meer naar de personeels- en salarisadministratie van uw eigen personeel. Onze payrollservice is volledig digitaal: van inschrijving tot verloning, snel en efficiënt. Zo heeft u als ondernemer alle aandacht voor het belangrijkste: uw gasten.

wat is payrolling?

Onze payroll service houdt in dat wij juridisch werkgever worden van uw medewerkers. Wij nemen hierdoor alle arbeidsrechtelijke risico’s voor onze rekening en wij zorgen naast de salarisadministratie en -betaling ook voor zaken als arbeidsovereenkomsten, verzuimbegeleiding en ontslagprocedures. In het geval van verzuim zorgen wij ervoor dat er nauwkeurig contact wordt onderhouden met de zieke medewerker, de arbodienst en eventuele andere relevante instanties. Verder houden wij voor u bij wanneer tijdelijke arbeidsovereenkomsten aflopen en ondersteunen we u met vraagstukken over lonen en contracten.

Payrolling Horecare Horecapersoneel Events Maastricht Limburg Eindhoven Weert Venlo Heerlen Parkstad Valkenburg Heuvelland

waarom kiezen voor horecare?

Het zorgvuldig bijhouden van een personeels- en salarisadministratie is een hele klus. Door gebruik te maken van onze payroll service besteedt u dit werk volledig uit. Gastvrijheid staat bij ons centraal en daarom zorgen wij dat u altijd snel antwoord krijgt op uw vragen. Wij bieden een persoonlijke service en zorgen ervoor dat het onze klant aan niets ontbreekt. Onze klanten beoordelen onze payroll service niet voor niets met een 9. U heeft altijd en overal toegang tot onze digitale selfservice omgeving Mijn Horecare, waarin u makkelijk uren kunt invoeren, de gegevens van uw medewerkers in kunt zien en uw facturen kunt downloaden.

payrolling Horecare Maastricht Limburg Valkenburg Heuvelland Sittard-Geleen Parkstad Eindhoven Horecapersoneel Horeca Events Weert Venlo

meer informatie?

Wilt u weten wat de voordelen zijn voor payroll in uw bedrijf? Vraag dan een offerte aan en we nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.