Vrijblijvend advies

Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Payroll

payrolling

Als ondernemer ligt jouw hart bij het ondernemerschap. Het is hetgeen waar je goed in bent en waar je het meeste succes mee behaalt. Toch komen bij het hebben van een eigen bedrijf ook andere werkzaamheden kijken, zoals salarisadministratie, verzuimbegeleiding en andere personeelszaken. Zaken waar je zelf misschien minder verstand van hebt en die ook nog eens veel tijd kosten.
Als je kiest voor de payrolling service van Horecare besteed je de administratieve en juridische aspecten van het werkgeverschap uit. Horecare Payroll neemt alle administratieve rompslomp, werkgeversverplichtingen en risico’s bij jou uit handen.Zo heb je volledig de focus om je bezig te houden met het ondernemen en zo blijven jouw werknemers helemaal tevreden!

De payrollservice van Horecare is volledig digitaal en in de cloud: van het inschrijven van jouw medewerkers tot de verloning, snel en efficiënt.

Horecare is het aanspreekpunt voor al jouw personeelszaken. Wij helpen graag met:

  • Salaris- en personeelsadministratie
  • Verzuimbegeleiding en arbo
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Advisering bij personeelsvraagstukken

de payrollservice van horecare!

Bij Horecare Payroll heb je de garantie dat wij al jouw personeelszaken en verloning te allen tijde volledig volgens de laatste wet- en regelgeving verzorgen en daarbij altijd de juiste CAO voor al jouw medewerkers hanteren. Ofwel, jij en jouw medewerkers kunnen beroep doen op een professionele partner welke fungeert als jouw externe afdeling personeelszaken en salarisadministratie. Dit creëert voor jou in ieder geval een forse tijdsbesparing waardoor je met een gerust hart volledig kunt focussen op jouw onderneming.

In het geval van verzuim loop je geen financieel risico en zorgen wij ervoor dat er nauwkeurig contact wordt onderhouden met de zieke medewerker, de arbodienst en eventuele andere relevante instanties. Verder houden wij voor jou bij wanneer tijdelijke arbeidsovereenkomsten aflopen, verzorgen de aanzeggingen en ondersteunen we jou met vraagstukken over lonen en contracten.

waarom kiezen voor horecare?

We care. Tevreden gezichten van het personeel tot de klanten en alles ertussenin. Because people work best when they’re happy and you take good care of them. Daar kunnen wij jou bij helpen! Horecare Payroll investeert al jaren in haar eigen systemen. Via Mijn Horecare kan je de gehele verwerking, van inschrijving tot uitbetaling, zeer geautomatiseerd en foutloos uitvoeren.

Service staat bij Horecare Payroll centraal en daarom zorgen wij dat jij altijd snel antwoord krijgt op jouw vragen. Wij bieden een persoonlijke service en zorgen ervoor dat het onze klanten aan niets ontbreekt. Onze klanten beoordelen onze payroll service niet voor niets met een 9.

betrouwbaarheid en openheid: dat is waar wij voor staan!

Bij Horecare stellen we jouw vertrouwen en tevredenheid voorop. Daarom willen we je graag informeren over onze NEN 4400-certificering en SNA-keurmerk, die onze betrouwbaarheid bevestigen. Met deze certificeringen ben je ervan verzekerd dat wij al onze verplichtingen nakomen en dat jouw arbeidsrisico’s tot een minimum worden beperkt.

Ons SNA-keurmerk is een erkenning van de Stichting Normering Arbeid, die de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgt. Dit keurmerk bevestigt dat wij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van personeelsadministratie, loonbetalingen en afdrachten aan de Belastingdienst en sociale verzekeringsinstanties.

Daarnaast zijn we trots op ons bewijs van goed betalingsgedrag van de Belastingdienst. Dit bewijs toont aan dat we onze fiscale verplichtingen altijd tijdig nakomen. Jouw gemoedsrust is voor ons van groot belang, en met dit bewijs laten we zien dat je op ons kunt vertrouwen als betrouwbare partner in de horecabranche.

meer informatie?

Wil je weten wat de voordelen zijn van Horecare Payroll in jouw bedrijf? Vraag dan een offerte aan en we nemen contact met jou op voor een vrijblijvend gesprek.

 

A