Contact

barpersoneel Horecare Events Personeel Payroll Maastricht Limburg Venlo Eindhoven Brabant

Wij hebben het beste barpersoneel voor ieder evenement. Van luxe champagnebar tot perfect getapte biertjes, onze enthousiaste en professionele toppers staan voor jou klaar! Zij hebben de kennis en expertise in huis om jouw gasten te voorzien van de lekkerste drankjes.

Voordat onze toppers aan de slag gaan achter de bar op evenementen worden ze klaargestoomd voor de horeca op onze Horecare Academy. Hier wordt aan de hand van een interactieve workshop de theorie meegegeven van gastvrijheid maar worden ook praktijkoefeningen in teamverband uitgevoerd.

Onze horeca toppers zijn voornamelijk aan het werk in Limburg en zijn voorzien van Horecare outfit: zwarte schoenen, zwarte pantalon, wit overhemd, een strikje of das (ligt aan de gelegenheid) en tot slot een zwarte sloof.

Daarnaast gaan wij natuurlijk door met de Gin Tonic trend met onze eigen GT bar. Deze stijlvolle, volledig verzorgde bar is een echte eyecatcher op uw evenement en zal bij menig gast voor een grote glimlach zorgen! Kijk hier voor meer informatie!

 

 

A