Werken op toffe events? Of personeel nodig?

Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vacature

preuvenemint op het vrijthof te Maastricht

’t Preuvenemint is het grootste culinaire openluchtfestival van de Benelux en vindt dit jaar voor de 39ste keer plaats van 25 tm 28 augustus. Het trekt jaarlijks meer dan 150.000 bezoekers. Een fantastische gelegenheid waar wij met groot trots de eerste exclusieve dag mogen aftrappen met 100 van onze toppers. In totaal vullen wij ruim 300 plekken over het gehele Vrijthof wat dan voor iedereen open is. Zomerse verwennerij in goed gezelschap, een heerlijk glas wijn en hierin delen, want dit event staat in het teken van geld opbrengen voor goede doelen

Preuvenemint

deelnemers die je laten watertanden met hun culinaire uitspattingen 

Tijdens de grootste smulpartij van het land, presenteren zo’n dertig smaakmakers uit Maastricht en omstreken zichzelf én hun gastronomische kwaliteiten. De deelnemers van dit jaar zijn: ’t Rommedoeke, 2 taste, Amphitryon, Aperol, Bali Bar, Beluga Loves You, Bouchon d’en Face & Wout Bru, Bufkes, Coffee lovers, Heerlux, Holland Casino Valkenburg, Ijssalon Christy, Noon, Safar, Sauter wijnen & Brandsøn, Sauveurs m’eats Avontuur, Tout à fait en last but not least Vojacek wijnen. Samen serveren zij en de organisatie de stad op zijn sjiekst aan iedereen die er van wil proeven. Het laatste Preuvenemint was in 2019 dus men verwacht het groots in te halen! Dat vergt natuurlijk voorbereiding én een top team. Onze wolfpack is uiteraard van de partij om de ultieme beleving te verwezenlijken: van bourgondische traktaties tot uitheemse cuisines opgediend met de breedste glimlach. Vanzelfsprekend begeleid met welgevormde wijnen of een heerlijk getapt pintje voor de liefhebber. Naast deze heerlijke amusementen op bord zal het aan entertainment niet ontbreken!

Preuvenemint

genieten met het oog op goede doelen, want niks zo fijn als delen in plezier 

Ieder jaar kiest de organisatie, ’t Struyskommitee, naast diverse aangevraagde en gehonoreerde doelen, een hoofddoel. Aan dit hoofddoel wordt gedurende de aanloop naar en tijdens ’t Preuvenemint veel aandacht geschonken. Het hoofddoel van 2022 zijn gedupeerden van de watersnoodramp in Limburg. In 2019 werd een bedrag van € 160.800,- afkomstig uit de opbrengst van ‘t 38ste Preuvenemint, geschonken aan de vooraf geselecteerde goede doelen. € 50.000,00 van dit bedrag ging toen naar Stichting Stille Armen Maastricht. In de afgelopen 38 jaar heeft ’t Struyskommitee bijna € 4,8 miljoen gedoneerd aan goede doelen. Dit geweldige resultaat kon gerealiseerd worden dankzij de steun van de vele vrijwilligers, sponsoren, restaurateurs en natuurlijk de grote aantallen bezoekers van ’t Preuvenemint. Een prachtig idee om niet alleen te genieten, maar ook een verschil te maken met zijn alle.

Goede doelen preuvenemint

Sfeerbeelden van Preuvenemint

Kan jij ook niet wachten? Hangt je mooiste outfit al klaar of ben/ken jij iemand die tussen onze toppers moet shinen om zulke events vlekkeloos te laten verlopen? Meld je aan. Om je vast lekker te maken hieronder nog een aantal kiekjes van afgelopen geslaagde jaren van ’t Preuvenemint. Tot snel!

Preuvenemint

Preuvenemint

Preuvenemint

A