Contact

Als passie en werk samenkomen…

Onze Jerôme Stravers is één van de drijvende krachten achter de verschillende evenementen die Horecare organiseert. Naast zijn werkzaamheden voor Horecare is hij ook organisator en DJ. Hoe beleeft hij zo’n evenement zelf eigenlijk?

Met een grote glimlach stap ik naar buiten bij het oude, statige gebouw. Ik kijk om me heen in de prachtige tuin. Adrenaline stroomt door mijn aderen, het gaat nu echt beginnen! Het is elke keer weer een groot compliment dat we voor een evenement, in alle vertrouwen, de beschikking krijgen over een toplocatie als deze. At the Garden staat voor de deur, we gaan aan de slag!

Horecare At the Villa G-Roam Jerome Stravers events Maastricht Limburg

één evenement, drie petten

Voor de vijfde keer organiseren At the Villa Group en Horecare een spectaculair event op één van de mooiste plekken van Maastricht. In een sprookjesachtige omgeving, in de verborgen tuinen van Buitenplaats Vaeshartelt, gaan begin juli honderden danceliefhebbers uit hun dak. Ik ben op drie manieren bij dit evenement betrokken, in elke fase van de organisatie zet ik een andere pet op. Ik begin met mijn collega’s van At The Villa Group aan de eerste voorbereidingen.

De locatie is geregeld, we hebben het ontwerp voor de decors klaar. De DJ’s zijn geboekt, het is tijd voor promotie. We zorgen dat niemand ons event nog kan missen, zowel online met gave afbeeldingen als offline, wanneer ons promoteam de flyers en posters verspreidt. Wanneer de promotie in volle gang is zet ik mijn Horecare pet op voor de operationele uitvoering van At the Garden.

At the Garden Horecare personeel events Maastricht Limburg Parkstad

geen event zonder goed personeel

Voor een succesvol evenement is goed personeel onmisbaar. Naast barpersoneel en obers zorgt Horecare ook voor kassapersoneel en parkeerwachters. Het personeel wordt aangestuurd door een Event Manager. Deze is tijdens het event operationeel verantwoordelijk zorgt ervoor dat voor en achter de schermen alles op rolletjes loopt.

Horecapersoneel horecare events evenementen bartender Maastricht Limburg Heuvelland Parkstad

We gaan verder met de food & beverage. Van bars tot glazen, van gin tot tonic: onze leverancier Bessems verzorgt het allemaal voor ons, zodat onze gasten kunnen genieten van een koud wijntje, een sprankelende cocktail of een lekker mixdrankje. Restaurant Burgerlijk zorgt voor de lekkerste hamburgers, zodat niemand met een lege maag hoeft rond te lopen. Alles is geregeld, er kan niks meer misgaan en we kunnen aftellen.

onaangename verrassing

En dan krijgen we een paar dagen voor het event een onaangename verrassing. De weersvoorspellingen zien er niet goed uit, er wordt regen voorspeld.  Dat zul je net zien: hebben we alles tot in detail geregeld, komen de weergoden roet in het eten gooien. Een beeld van verregende en verkleumde gasten verschijnt op mijn netvlies, dat gaat echt niet gebeuren! We besluiten om het zekere voor het onzekere te nemen en plaatsen een grote tent op de locatie.

2dirty At the Villa Horecare events entertainment personeel Maastricht Limburg

groot succes

De tent blijkt een goede zet, want in de eerste uren van het feest worden we getrakteerd op een flinke regenbui. Daarna breekt de zon door en al gauw zit de stemming er goed in. Het is tijd om mijn derde pet op te zetten: die van DJ. Als onderdeel van het duo 2Dirty werk ik nauw samen met At The Villa Group. Vanachter de DJ booth kijk ik tevreden en trots om me heen. Het geeft steeds weer een kick als een evenement een groot succes is. Overal waar ik kijk zie ik tevreden gezichten en hardwerkende Horecare Toppers. De professionele danseressen die het entertainment verzorgen maken het geheel compleet.

Horecare entertainment events evenementen organiseren Maastricht Heerlen Parkstad Valkenburg Heuvelland Sittard-Geleen

Nieuw dit jaar is onze eigen Gin Tonic bar, die een groot succes blijkt te zijn, mede dankzij onze cocktailshaker Jimmi.

Gin Tonic bar Horecare horecapersoneel events evenementen cocktailshaker

Om 23.00 is het feest afgelopen. Mijn taak zit er nog niet op. We hebben precies 1 uur de tijd om alles op te ruimen, omdat de nachtrust van de hotelgasten gerespecteerd moet worden. We worden met iedere editie sneller en beter en vestigen een record door met een 17-koppig team binnen 40 minuten alles op te ruimen. Wat een top team! De volgende dag is het aan onze schoonmaakploeg  om de locatie weer om te toveren tot de sprookjesachtige tuin die het de overige 364 dagen van het jaar is.

In alle opzichten is deze vijfde editie van At the Garden is een groot succes geweest. Het is soms snel schakelen, omdat ik met drie verschillende rollen bij dit project betrokken ben. Dankzij heldere communicatie, improvisatievermogen en jarenlange ervaring is het ons wederom gelukt om er met alle betrokken partijen een top evenement van te maken.

Kan Horecare u helpen bij de organisatie van uw evenement? Neem dan contact met ons op, mijn collega’s en ik vertellen u graag meer!

Jerôme Stravers

 

 

A