Vrijblijvend advies

Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

take care

Take Care Horecare Kankeronderzoekfonds Limburg samenwerking Maastricht

Gastvrijheid zit in ons DNA. Zorgen voor een ander, ze in de watten leggen en dit alles met de hoogste kwaliteit, dát is onze passie. Als mensgerichte organisatie dragen wij in het verlengde van die gastvrijheid graag ons steentje bij aan de maatschappij. ‘Take Care’ is de campagne waarmee Horecare zich inzet voor Kankeronderzoekfonds Limburg.

Samenwerking Horecare Kankeronderzoekfonds Limburg Maastricht

‘Horecare slaat handen ineen met Kankeronderzoekfonds Limburg’

Gastvrijheid zit in ons DNA. Zorgen voor een ander, ze in de watten leggen en dit alles met de hoogste kwaliteit, dát is onze passie. Als mensgerichte organisatie willen wij in het verlengde van die gastvrijheid graag ons steentje bijdragen aan de maatschappij. Uit gesprekken met een aantal van onze klanten en medewerkers ontstond het idee om ons duurzaam te verbinden aan een goed doel. Daarom zijn wij in 2017 een duurzame samenwerking aangegaan met Kankeronderzoekfonds Limburg.

Kankeronderzoekfonds Limburg zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek dat bijdraagt aan zorg op maat en preventie van kanker met als resultaat geïntegreerde zorg en onderzoek, gericht op de individuele patiënt en zijn omgeving.

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die vecht of gevochten heeft tegen kanker. Het raakt je, het maakt je machteloos en je wilt dat het verdwijnt. Helaas is de harde werkelijkheid nog steeds dat kanker in 50% van de gevallen leidt tot overlijden. Wij willen als organisatie het verschil maken. Daarom hebben wij ervoor gekozen om Kankeronderzoekfonds Limburg op duurzame wijze te gaan ondersteunen.

Tijdens een rondleiding in het onderzoekscentrum in het Maastricht UMC+, door Dr. Wilfred Germeraad, hebben wij gezien dat de onderzoekers met hun vooruitstrevende en innovatieve onderzoek veelbelovende resultaten behalen. De missie is duidelijk: kanker moet in de toekomst beter te behandelen zijn met genezing tot gevolg.

Horecare is nu ‘Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vriend’. Naast een vaste jaarlijkse bijdrage zetten wij ook eigen initiatieven op om geld in te zamelen voor het goede doel, samen.