Personeel nodig?

Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vacature

Terugblik op ’t Preuvenemint

Terugblik op het Preuvenemint event: hoogste bezoekersaantal tot nu toe gemeten! Nieuwe en bekende horecazaken met de lekkerste hapjes, toppers in nieuwe felroze outfits gesponsord door Avanti en bovenal zomerse verwennerij. Het was weer even geleden dat wij zo’n grote groep bij elkaar zagen, maar WAT was dat genieten. Het plezier droop er aan alle kanten vanaf van gast tot horecazaak en mensen in de bediening. Dat preuvt naar meer!

een beeld zegt meer dan duizend woorden

Alleen in woorden kan deze terugblik niet voldoende lading krijgen, daarom hebben wij heel de dag gezorgd dat al deze mooie momenten zijn gevangen. Preuv je nog een laatste keer mee?

Preuvenemint 2022

Één van de prachtige stands, van Noon, in de stilte voor de Preuvenemint storm.

Preuvenemint 2022

Nog één van de schitterende stands waar je jezelf op Ibiza waant, bij Brandson waren onze toppers meerdere dagen te vinden.

 https://noonmaastricht.nl

Aanvang en kickoff met alle toppers, kijk die focus eens!

https://noonmaastricht.nl

Het trotste foto moment met de hele wolfpack, waarna iedereen zich verspreidde klaar voor de grote start!

Preuvenemint 2022

Aanvang van alle Preuvenemeet gasten, wat een pracht en praal!

Preuvenemint 2022

Hapjes en drankjes van onze hostesses met een glimlach zo stralend dat de tropische zon ervan moest knipperen ;).

Preuvenemint 2022

Nog meer fijn ontvangst.

Preuvenemint 2022

Zwaaiende vrolijke mensen, goedgekleed, geklets, gesmul, gedans overal en een naderend einde van ’t Preuvenemeet. Hierna zijn de toppers door naar een tweede event bij de Sint Jans Kerk met partner Van Melick Catering. De rest van de toppers druppelt door naar een welverdiende borrel bij de Baron Cocktail Club samen met de rest van het team. Daar worden de toppers in de watten gelegd, klaar om de volgende dagen weer te knallen op het één van de mooiste events van het jaar. Deze fotoselectie geeft een kleine inkijk in de bijzondere setting op het Vrijthof, maar er valt nog veel meer te zien!

Kan je niet wachten om ook bij deze wolfpack te horen? Mee te draaien op afwisselende, maar altijd vette events? Meld je aan.