Vragen?

Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vacature

Wijnen op één van de mooiste locaties van ’t land 

Wat is nog beter dan wijnen? Juist, wijnen op een spot-on locatie gelegen tegenover de Hoeve ‘Overst Voerendaal’. Dit grondgebied dat sinds 2003 met wijnranken is bebouwd, waar de grillig glooiende heuvels zich uitstrekken vormt het ultieme decor voor de derde editie van Wijnrestaurant op het land. Vanaf woensdag 17 augustus t/m zondag 11 september vindt het culinaire verrassingsevent plaats. Wat je mag verwachten? Vanzelfsprekend het beste uitzicht, dat wordt gematcht met prachtige cuisines, wijnen en strakke service. Hiervoor zijn onze toppers ingeschakeld die nu al staan te trappelen om dit toffe event bij te wonen.

toppers bij het wijnrestaurant

kies, proef en geniet! 

Een unieke culinaire wijnbelevenis, waar gastronomie en de mooiste wijnspijscreaties hand in hand gaan. Stel je eens voor, genieten van heerlijke Zuid-Limburgse streekgerechten zoals Limburgsvarken of het Blanc Bleu Belge kalfsvlees, Huzarensalade met Limburgse gerookte Forel of verschillende soorten regionale kazen, smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen van Landgoed Overst en andere regionale wijnmakers. Niet in een regulier restaurant maar in een uniek pop up restaurant midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Wijnrestaurant op het Land biedt als enige in de Euregio een culinair verrassingsconcept aan met uitsluitend regionale wijnen. De wijn is het uitgangspunt van het menu. Van daaruit worden verfijnde gerechten die veelal ook in Limburg hun oorsprong vinden gecreëerd. Wijn en spijs vullen elkaar daarom prachtig aan. Het pop up restaurant krijgt een stijlvolle, landelijke ‘boerensjieke’ en moderne uitstraling en inrichting.

wijnrestaurant toppers

Een unieke culinaire wijnbelevenis, waar sfeer, beleving, gastvrijheid en de kunst van lekker eten en drinken harmonieus samengaan. Zelf niet bijwonen, maar liever achter de schermen meemaken vanuit de bediening? Handen uit de mouwen én genieten met de leukste collega’s? Where do I sign? Hier dus.

Toppers bij wijnrestaurant op het land