Contact

catering heerlen en parkstad

catering heerlen en parkstad

U wilt een evenement of feest organiseren en daarbij bent u op zoek naar passende catering. Maar hoe weet u wat precies past bij uw wensen? Horecare heeft jarenlange ervaring in de organisatie van evenementen en wij helpen u graag bij uw keuze!

Catering Horecare Maastricht Heuvelland Parkstad Sittard Geleen Valkenburg personeel events

veel keus in catering

Waar men bij catering vroeger vaak beperkt was tot een buffet, wat hapjes of een glas wijn of bier, is de keuze nu eindeloos. De wereldkeuken heeft de cateringwereld veroverd en daardoor is er een zee aan mogelijkheden ontstaan. Wilt u een luxe diner? Of liever hapjes die gemakkelijk staand genuttigd kunnen worden door uw gasten? Kiest u voor exotisch of wilt u juist gerechten die typerend zijn voor uw eigen omgeving? Wilt u uw gasten voorzien van cocktails, dan is onze Horecare Gin Tonic Bar misschien een goed idee.  Of misschien zijn onze Oestermeisjes interessant voor u?

uw wensen staan centraal

Wij nemen de tijd om samen met u te kijken naar wat u precies wilt. We bespreken uitgebreid wat voor evenement u organiseert en wat hierop aansluit qua catering. Vervolgens kijken we samen met u naar de mogelijkheden die we u in samenwerking met onze partners kunnen bieden.

kunnen wij u helpen?

Naast de catering kan Horecare u en uw evenement op meer vlakken ondersteunen. Wij verzorgen als u dat wenst de locatie, de aankleding en het entertainment. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor ons professionele personeel, dat een hoge kwaliteit in gastvrijheid levert. Bij grotere evenementen kunt u ook een beroep doen op onze Event Managers, die er dan tijdens uw evenement voor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Meer informatie?

Wilt u weten wat Horecare kan betekenen voor u en de organisatie van uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!

A