Contact

Professioneel horecapersoneel in Nederlands en Belgisch Limburg

professioneel horecapersoneel als visitekaartje

‘Het eten was geweldig, de bediening was helaas minder. Ik weet niet of we hier nog terugkeren.’ Deze zin klinkt geregeld, wanneer mensen hun ervaring over een bezoek aan de horeca delen. De bediening vormt een belangrijk onderdeel van de gastvrijheidsbeleving en daarom is het belangrijk om altijd te werken met professionals. Personeel is het visitekaartje van uw horecazaak of uw evenement, het kan dus maar beter goed verzorgd, gastvrij en professioneel horecapersoneel zijn.

Professioneel Horecapersoneel Nederlands en Belgisch Limburg Personeel Events Payroll Maastricht Limburg Eindhoven Brabant

 

continu in ontwikkeling dankzij de horecare academy

Horecare heeft 20 jaar ervaring in horeca en gastvrijheid en is een graag geziene partner voor vele horecaondernemers in Belgisch en Nederlands Limburg. Wij geloven in de kracht van kwalitatief uitstekend personeel dat weet wat de gast nodig heeft. Op onze Horecare Academy leren nieuwe medewerkers de kneepjes van het horecavak. Etiquette, gastvrijheid en productkennis zijn belangrijke onderdelen van deze opleiding. Ervaren medewerkers worden bijgeschoold met workshops en praktijktrainingen. Wij ontwikkelden een unieke video, waarmee horecamedewerkers de basisetiquette onder de knie krijgen.

flexibel en gastvrij

Onze horecaprofessionals weten als geen ander hoe ze een gast in de watten kunnen leggen. Ze hebben oog voor detail, werken hard en zorgen dat de gast zorgeloos kan genieten. Dankzij hun flexibiliteit zijn onze horecamedewerkers in staat om zich snel aan te passen aan iedere locatie waar zij ingepland worden. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het personeel en heeft u alle tijd voor uw gasten.

referenties

Horecare is een vertrouwde leverancier voor mooie evenementen in Limburg. Jaarlijks leveren wij personeel aan evenementen als het paardenevenement Zangersheide in Lanaken en het gezelligste openluchtrestaurant van Nederland: Preuvenemint in Maastricht.

professioneel horecapersoneel Horecare Events Personeel Limburg Maastricht Preuvenemint

alle soorten horecaprofessionals onder één dak

Horecare beschikt over een poule met enthousiaste medewerkers die inzetbaar zijn op verschillende onderdelen van een evenement of horecazaak. Van cocktailshaker tot bedieningsmedewerker, van oestermeisje tot hostess: voor alle soorten horecapersoneel bent u bij Horecare aan het juiste adres.

Kiezen voor Horecare betekent:

  • horecapersoneel van hoge kwaliteit
  • persoonlijke en oplossingsgerichte service
  • eenvoudige digitale administratie
  • uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Heeft u tijdelijk personeel nodig voor uw horecazaak? Organiseert u een mooi evenement en wilt u daarvoor alleen het beste horecapersoneel voor uw gasten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

A