Contact

Werken als paarden op Zangersheide

Zangersheide Horecare Events Personeel Payrolling Limburg Maastricht Lanaken

Zangersheide is een bekende paardenstoeterij in Lanaken, net over de grens bij Maastricht. Ieder jaar vindt hier in september het wereldkampioenschap springen plaats voor jonge paarden. Een groots evenement dat veel bezoekers trekt. In samenwerking met cateringpartners Van Melick en Bufkes Evenementen zorgden wij ervoor dat de gasten op hun wenken bediend werden. Bregje Boer, HR Officer bij Horecare, vertelt over haar eerste ervaring op Zangersheide.

Altijd flexibel

Tijdens het vierdaagse evenement stonden onze Toppers op verschillende locaties. Als kelner en achter de bar verzorgden ze duizenden gasten. Net als met het Preuvenemint is de planning voor Zangersheide een hele klus. Mijn collega’s Michiel en Gerrit Jan hebben voor het hele evenement ruim 250 jobs ingevuld. Zoals dat meestal gaat wanneer je met veel mensen werkt, ben je tot het laatste moment flexibel in je planning. Soms moet je snel handelen om wijzigingen te verwerken. Je kunt wel zeggen dat we héél flexibel zijn, want voor ik er erg in had begon mijn eigen werkdag op vrijdag niet op kantoor, maar achter de bar op Zangersheide, samen met Michiel en onze Toppers.

Teamwork en gastvrijheid

Ons team bemande in opdracht van Bufkes Evenementen vijf grote barren voor de bezoekers van het evenement. Teamwork, gastvrijheid en flexibiliteit kwamen hier samen. Op het ene moment konden we rustig de barren bijvullen, terwijl het tussen de springwedstrijden door flink aanpoten was. Dankzij het team dat werkte als een geoliede machine was het een groot succes!

Van kantoor naar de werkvloer

Samen met onze Toppers hebben we gezorgd dat de bezoekers van het evenement werden voorzien van een warme koffie, een mooi getapt biertje of een koel glas wijn. Ik vind het ontzettend leuk om mijn bureau op kantoor zo nu en dan in te ruilen voor een dag op de werkvloer. Zo beleef ik wat onze mensen meemaken tijdens de verschillende evenementen. Ik vind het daarnaast ook leuk om mijn collega’s beter te leren kennen, om te weten wat er speelt en hoe ze het werken bij Horecare ervaren.

Zangersheide Horecare Events Personeel Payrolling Maastricht Lanaken Limburg

VIP service

Van achter de bar had ik uitzicht op de grote springpiste en aan de andere kant van die piste stond een mooie VIP tent. Hier werkte een groot team met kelners in samenwerking met Van Melick Catering keihard om de beste VIP service te bieden. In de prachtig aangeklede tent verzorgden zij dagelijks honderden gasten die genoten van heerlijke gerechten en dranken. Onze Event Managers hielden het overzicht en werkten keihard mee met hun teams. En zo was het hele terrein voorzien van onze Horecare Gastvrijheid!

Topsport met een glimlach

Na een lange dag reed ik weer naar huis, trots, moe, maar vooral voldaan! Trots om onderdeel te zijn van zo’n mooi bedrijf, waarbij alles draait om gastvrijheid. Moe, want werken in de horeca is echt topsport. Maar bovenal voldaan, want de horeca is een mooi vak en het geeft elke keer weer voldoening om gasten in de watten te leggen.

Ons team komt uw evenement graag versterken met goede service, gastvrijheid en een grote glimlach. Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Bregje Boer