Contact

Horecare Toppers tussen de Michelin sterren

Het Vrijthof in Maastricht verandert vanaf 24 augustus gedurende vier dagen in een groot en gezellig openluchtrestaurant, beter bekend als het Preuvenemint. Horecare is voor het derde jaar op rij trotse personeelspartner van het Preuvenemint en Michiel Stollenwerck is er na maanden van voorbereiding helemaal klaar voor!

Horecare Toppers Michelin Sterren Michiel Stollenwerck evenement organiseren personeel payrolling Maastricht Preuvenemint

al drie jaar trotse personeelspartner van Preuvenemint

Het Preuvenemint start met het luxe netwerkevent Preuvenemeet. Hier komen Limburgse ondernemers, fijnproevers en hun gasten samen om het glas te heffen en te genieten van de culinaire verwennerij van verschillende restaurateurs. Aan Preuvenemeet gaat een hele grote logistieke operatie vooraf, waar ik vanuit Horecare nauw bij betrokken ben.

plannen, plannen, plannen

Horecare is met meer dan 75 Toppers vertegenwoordigd op dit mooie netwerkevent. Al maanden van tevoren begin ik met het opstellen van de planning. Kwaliteit is voor Horecare zeer belangrijk en daarom willen wij ook alleen de allerbeste mensen inzetten op dit evenement. Gelukkig hebben we veel echte horecatoppers in ons bestand en de planning begint gedurende de zomer steeds meer vorm aan te nemen.

Horecare evenement organiseren personeel payroll Maastricht Preuvenemint Limburg

om door een ringetje te halen

Onze Toppers betreden straks goed voorbereid en netjes verzorgd het Vrijthof. Voor het zover is vindt een uitgebreide briefing plaats in de Groote Sociëteit aan het Vrijthof. Aansluitend checken we de kleding van de Toppers en zorgen ervoor dat ze er allemaal uit zien om door een ringetje te halen. We zijn altijd goed voorbereid met extra kleding en verzorgingsproducten en we laten niets aan het toeval over.

Horecare personeel evenement organiseren Maastricht Limburg Preuvenemint

er zijn altijd verrassingen…

Dat je ondanks een goede voorbereiding toch voor verrassingen komt te staan, bleek wel tijdens Preuvenemeet 2015, toen de regen onverwacht met bakken uit de hemel kwam. Ik ben stad en land afgereden om tientallen plastic poncho’s in te slaan. Dit moesten allemaal dezelfde zijn, zodat onze Toppers nog steeds als één geheel op het Vrijthof stonden. De glimlach op hun gezicht en de kwaliteit van de gastvrijheid leed er niet onder, de gasten kwamen niets tekort. Ironisch genoeg scheen de rest van het weekend de zon boven het Vrijthof…
In 2016 werd het Vrijthof getrakteerd op een hittegolf, waardoor het water niet aan te slepen was. Laten we voor 2017 hopen op een droge, zonnige en niet al te warme editie!

Horecare personeel preuvenemint evenement organiseren Maastricht Limburg

van preuvenemeet naar preuvenemint

Wanneer Preuvenemeet eindigt, gaan we naadloos over naar het Preuvenemint. Naast het netwerkevent hebben wij ook al een aantal jaar een samenwerking met Moods Puur, onder leiding van Harald Verjans en zijn team. Deze samenwerking is al jaren een succesformule. Onze Toppers voelen aan wat de gasten nodig hebben en spelen daar feilloos op in. Het is voor ons dan ook een groot compliment dat Moods Puur één van de populairste stands van het Preuvenemint is.

Horecare Preuvenemint personeel evenement organiseren

meer dan alleen eten en drinken

Preuvenemint is voor mij méér dan alleen eten en drinken. Jaarlijks wordt een deel van de opbrengst geschonken aan een verschillende lokale goede doelen. Persoonlijk en vanuit Horecare vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en door de samenwerking met het Preuvenemint kunnen wij hier ons steentje aan bijdragen.

horecare toppers tussen de michelin sterren

Een andere bijzondere samenwerking is die met Crossing Borders. In deze stand zorgen de chefs van restaurants De Leuf en La Becasse, beide bekroond met een Michelin ster, samen met restaurant Sofa voor culinaire verwennerij van uitermate hoog niveau. De bekende Maastrichtse wijnhandelaar Sauter verzorgt de wijnen. Onze Toppers zullen ook op deze stand zorgen voor gastvrijheid van een niveau dat naadloos aansluit op de kookkunsten van de sterrenchefs.

Horecare preuvenemint evenement organiseren Maastricht Vrijthof Limburg Personeel

gezonde spanning

Nu het Preuvenemint nadert, neemt de gezonde spanning toe. Het is elk jaar weer een flinke operatie en iedere keer opnieuw is het resultaat is geweldig. Wanneer ik tijdens Preuvenemeet zelf op de werkvloer sta en overal om me heen tevreden gasten zie die genieten van hapjes en drankjes, is het voor mij een geslaagd evenement.

Michiel Stollenwerck

A