Contact

Preuvenemint 2017: Genieten van gastvrijheid

Horecare Preuvenemint 2017 Maastricht Limburg PErsoneel payrolling events

Van 24 tot en met 27 augustus 2017 bruiste het Vrijthof in Maastricht voor de 36e keer tijdens het bekende culinaire eetfestijn Preuvenemint. Horecare was voor het derde jaar op rij personeelspartner van het Preuvenemint.  

personeelspartner van preuvenemint

Als personeelspartner hebben wij dit jaar tijdens het hele Preuvenemint ruim 300 jobs ingevuld met onze Toppers. Ons personeel is op verschillende stands ingezet als hostess, kelner en glazenophaler. De planning voor zo’n grote groep personeel is een flinke klus waar we al voor de zomer mee zijn gestart. Onze Toppers werken graag tijdens een mooi evenement als Preuvenemint, dus de planning raakte al gauw goed gevuld.

Horecare Preuvenemint Maastricht Heuvelland Limburg Parkstad Sittard Personeel Evenementen payroll

de weg naar het preuvenemint

Na het voltooien van de planning was het in augustus tijd voor de laatste voorbereidingen. Samen met onze Event Managers zorgden we ervoor dat we goed voorbereid op het Vrijthof konden aantreden. Ieder detail klopte. De hostesses droegen jurkjes die speciaal voor Preuvenemint ontworpen zijn en onze Toppers verschenen in de nieuwe Horecare outfit met gouden das en zwarte sloof. Onze nieuwe Horecare huisstijl sluit perfect aan bij de luxe uitstraling van het Preuvenemeet, hét netwerkevent dat sinds een aantal jaar het begin van het Preuvenemint inluidt.

Horecare Preuvenemint kleding Preuvenemeet Personeel payrolling evenementen Maastricht Limburg Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard

Voor de aanvang van Preuvenemeet verzamelden we op donderdagmiddag in de Groote Sociëteit aan het Vrijthof. Onze Toppers kleedden zich om en controleerden elkaars kleding. Kwaliteit betekent voor ons naast perfecte gastvrijheid ook een representatief voorkomen en daarom besteden we altijd veel aandacht aan de kleding van onze Toppers.Horecare personeel payroll evenementen Maastricht Limburg Heerlen Parkstad Valkenburg Limburg Sittard Geleen
De stemming onder onze Toppers zat er al gauw goed in, iedereen had zin om samen een onvergetelijk Preuvenemint te verzorgen. Omdat wij trots zijn op ons team, hebben we de hele donderdagmiddag vast laten leggen op foto en video, wat ontzettend mooie beelden heeft opgeleverd van onze hardwerkende Toppers.

op naar het vrijthof

Het is ieder jaar weer een bijzonder moment als we met de hele Horecare club in vol ornaat het Vrijthof betreden. Zo’n grote groep van enthousiaste Toppers is iets waar wij als Horecare van gaan stralen! Dit jaar bleven, in tegenstelling tot voorgaande jaren, extreme hitte en stortregen ons gelukkig bespaard en werden we getrakteerd op de zon die het Vrijthof aangenaam verwarmde. Horecare Preuvenemint personeel payroll evenementen Maastricht Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen Limburg

gastvrijheid van het hoogste niveau

Onze kelners en hostesses verzorgden op deze donderdagmiddag samen meer dan 1400 gasten. Op het menu stonden de heerlijkste gerechten van de sterrenrestaurants Tout á Fait en Vivendum en de bekende Maastrichtse restaurants Gadjah Mas, La Bodega, Café Madrid, Harbour Club en Manjefiek.

vier dagen lang genieten

Naast de verzorging van Preuvenemeet was Horecare op het Preuvenemint ruim vertegenwoordigd bij de populaire stands van Moods Puur en Crossing Borders. Deze laatste stand is een samenwerking tussen sterrenrestaurants La Becasse, Vivendum  en de Leuf en Café Sjiek en Restaurant Sofa, die samen met Sauter Wijnen een culinair hoogtepunt vormden op het Vrijthof. Onze Toppers hebben er iedere dag voor gezorgd dat elke gast ongestoord kon genieten van het Preuvenemint.

Op de stand van Burgerlijk verzorgde Horecare de payrolling van het personeel, zodat er ook tijdens het Preuvenemint geen omkijken was naar de administratie. Zo bleef er meer tijd over om de gasten een onvergetelijk weekend te bezorgen.

Op de openingsdag hebben onze hostessen ad hoc ondersteuning geboden bij de introductie van het nieuwe betaalmiddel, de Preuvenecard. De prettige samenwerking met het Struyskommitee zorgt voor goede communicatie en flexibiliteit, waardoor we zulke last minute jobs snel kunnen invullen.

Horecare personeel payrolling evenementen Maastricht Limburg Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen

Het team van Horecare liet op het Vrijthof zien dat zij de kunst van gastvrijheid op niveau heel goed beheerst. De gasten waren zeer tevreden en hebben genoten van al het heerlijke eten, de mooie wijnen en de goede service.Preuvenemint 2017: Groots genieten Horecare personeel payroll evenementen Maastricht Limburg Heuvelland

trots en tevreden terugblikken

Wij kijken als Horecare heel tevreden terug op een mooie editie van het Preuvenemint. We zijn trots op de prestatie die onze Toppers hebben neergezet. Het Vrijthof zinderde vier dagen lang van de tevreden en genietende gasten. Wij zijn heel blij dat Team Horecare hier een mooie bijdrage aan heeft mogen leveren!

Organiseert u een evenement waarvoor u gastvrij en kwalitatief goed horecapersoneel zoekt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, we vertellen u graag meer!

Met gastvrije groet,

Team Horecare

A