Contact

evenement organiseren in maastricht

evenement organiseren in maastricht

Een evenement organiseren kost de nodige inspanning. Het begint met een idee, dat vervolgens uitgewerkt wordt. Wanneer het concept helemaal staat begint de planning. Wat is er nodig voor dit event? Welke mensen zijn erbij betrokken? Horecare heeft jarenlange ervaring in de horeca- en evenementenbranche en staat voor u klaar voor de organisatie van uw evenement in Maastricht en omgeving.

events in alle soorten en maten

Events bestaan in alle soorten en maten. Wij organiseren en verzorgen events van een informele borrel met collega’s tot een sprookjesachtige bruiloft, van een spectaculair dancefeest tot een zakelijk event om een nieuw product te lanceren.

Horecare evenement organiseren Maastricht Sittard-Geleen Heerlen Parkstad Valkenburg Heuvelland horecapersoneel

personeel op maat

Een succesvol evenement valt of staat met goed personeel. Wij leveren professionals die precies weten wat u en uw evenement nodig hebben. Professionele hostesses, bar- en bedieningsmedewerkers of kassapersoneel, Horecare heeft het allemaal.

uw wensen, onze zorg

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij Horecare. Wij nemen de tijd voor u en uw wensen. Vervolgens zorgen we voor een concept dat perfect aansluit bij het evenement dat u voor ogen heeft. Elk detail moet kloppen, zodat u geen omkijken heeft naar de organisatie tijdens het event.

full service eventbureau

Horecare is een full service eventbureau. Wij verzorgen niet alleen de organisatie van uw event, wij regelen ook de locatie, de aankleding en het entertainment voor u. The sky is the limit!

Horecare evenement organiseren Maastricht Sittard Geleen Heerlen Parkstad Valkenburg Heuvelland

catering

Eten en drinken zijn onlosmakelijk verbonden aan events. Wij werken samen met de beste cateraars uit de regio, zodat uw gasten voorzien worden van het lekkerste eten en perfect aansluitende dranken.

referenties

Wij hebben al verschillende mooie evenementen op onze naam staan. Zo zijn wij bijvoorbeeld nauw betrokken bij de organisatie van Preuvenemeet, het netwerkevent van Preuvenemint. Tijdens het dance-event At the Garden op Buitenplaats Vaeshartelt verzorgen wij het personeel. Ook hebben wij hier in 2017 onze eigen Gin Tonic bar gepresenteerd.

meer informatie

Wij staan voor u klaar om een onvergetelijk evenement te organiseren. Laat uw gegevens achter via onderstaande link en wij nemen snel contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

JA! Ik wil persoonlijk kennismaken met Horecare!

 

A