Contact

horecapersoneel heerlen en parkstad

horecapersoneel heerlen en parkstad

Payrolling Payroll Parkstad Horecare

Parkstad is in 2016 uitgeroepen tot beste reisbestemming ter wereld. Naast de vele attracties en horecagelegenheden zijn er in Parkstad en zeker ook in het aangrenzende Heerlen ook veel evenementen te vinden. Horecare is de perfecte partner voor het leveren van personeel tijdens deze evenementen.

personeel voor iedere gelegenheid

Zoekt u barpersoneel voor een drukbezocht evenement? Of een bedieningsbrigade voor een luxe diner? Wij beschikken over horecatoppers die op ieder evenement alles uit de kast halen om uw gasten in de watten te leggen.

horecare academy

Dankzij de Horecare Academy houden wij de kwaliteit van onze service hoog. Wij zorgen er met workshops en trainingen voor dat onze toppers de kneepjes van het vak beheersen en daardoor bijdragen aan een onvergetelijk evenement voor u en uw gasten. De Horecare Academy biedt ook training en opleiding aan onze opdrachtgevers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

horecapersoneel horecare personeel events payroll

oog voor detail

Onze toppers hebben oog voor detail. Ze zien er uit om door een ringetje te halen en zorgen ervoor dat de eventlocatie netjes is voor de gasten. Tijdens uw event zorgen zij ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze Event Managers, die het evenement voor u in goede banen leiden en zorgen dat alles op rolletjes loopt.

persoonlijk en met passie

Gastvrijheid is onze passie. Wij staan altijd voor onze opdrachtgevers klaar om te zorgen dat onze samenwerking op rolletjes verloopt. Wij begrijpen dat u een evenement wilt organiseren dat klopt. Dankzij onze jarenlange ervaring in de horeca en evenementenbranche kunnen wij u adviseren en samen met u een onvergetelijk event organiseren. Met een persoonlijke benadering en een eenvoudige digitale administratie is Horecare uw partner voor horecapersoneel.

de vijf voordelen van horecare

Kiest u voor personeel van Horecare, dan bent u zeker van de volgende voordelen:

  • de beste kwaliteit
  • personeel met een glimlach
  • persoonlijke service
  • digitale facturen
  • goede prijs – kwaliteitverhouding

meer informatie?

Wilt u zelf ervaren wat horecapersoneel van Horecare voor uw event betekent? Vertel ons uw wensen via onderstaande link en wij nemen spoedig contact met u op.

Ja! Ik wil personeel van Horecare op mijn evenement!

A