contact

offerte aanvragen +31 (0)43 451 9080 info@horecare.eu

full service eventbureau

De Horecare Academy is dé broedplaats voor horecatalent. Direct na de inschrijving nodigen we nieuwe medewerkers uit voor een auditie: de eerste stap van de Academy. Wat volgt is een interactieve en leerzame reis door het horeca vak. Van tevoren kunnen ze hun kennis van etiquette en gastvrijheid vast opfrissen met onze unieke horecare academy video. Tijdens de auditie brengen ze hun kwaliteiten in de praktijk.

workshops

Wij organiseren verschillende workshops voor onze medewerkers en opdrachtgevers, waarbij volop aandacht is voor kwaliteit, opleiding en teambuilding. Met het motto ‘work hard, play hard’ willen wij onze toppers meer bieden dan alleen een uitdagende en goedbetaalde baan in de horeca. We zorgen ervoor dat ze toppers kunnen blijven en bieden ze volop kansen tot verdere ontwikkeling, waar ze ook in hun latere loopbaan profijt van hebben.

 

event managers

Onze Event Managers zorgen ervoor dat ieder event op rolletjes loopt. Zij zijn aanspreekpunt voor de opdrachtgever en voor onze toppers. Zij zorgen ervoor dat de toppers hun werk optimaal kunnen doen en dat de opdrachtgever geen omkijken heeft naar het personeel.

meer informatie

Wilt u weten wat de Horecare Academy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, de koffie staat klaar!

A