Contact

horecapersoneel heuvelland

horecapersoneel heuvelland

Payrolling Heuvelland horeca Horecare

Het Heuvelland is een stukje buitenland in Nederland. De glooiende heuvels zorgen direct voor een vakantiegevoel. Het Heuvelland kent vele horecagelegenheden, en in de vele dorpen ook een keur aan evenementen dankzij de rijke cultuur. Ter ondersteuning van deze evenementen staat Horecare voor u klaar met het beste horecapersoneel.

personeel op maat

Bent u op zoek naar horecapersoneel dat perfect aansluit op uw wensen?  Wij leveren horecapersoneel op maat, voor grote en kleine events. Een cocktailshaker, een complete bedieningsbrigade of een team van professionele hostesses: wij beschikken over een groot bestand met alle soorten horecapersoneel.

professioneel en flexibel

Voor een geslaagd evenement is goed personeel onmisbaar. Horecare Toppers zijn flexibel en professioneel.  Met hun grote passie voor gastvrijheid en perfecte service bezorgen zij iedere gast een onvergetelijke beleving. Organiseert u een groot event, dan kunt u onze Event Managers inhuren, zij zorgen voor de aansturing van het personeel en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Zo heeft u de tijd om te genieten van uw evenement en van uw gasten.

horecapersoneel horecare

horecare academy

Een uitstekende kwaliteit is belangrijk voor ons. Daarom zitten wij niet stil en werken wij continu aan het behoud van onze kwaliteit. Op onze eigen Horecare Academy leiden wij nieuwe medewerkers op tot horecatoppers. De Horecare Academy biedt voor opdrachtgevers ook ondersteuning op het gebied van training en ontwikkeling van horecapersoneel. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

de vijf voordelen van een samenwerking met Horecare

Samenwerken met Horecare kent veel voordelen. Wij zetten de belangrijkste voor u op een rij.

  • uitstekende kwaliteit
  • professioneel
  • personeel met een glimlach
  • persoonlijke service
  • digitale facturen

onze toppers staan voor u klaar!

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Horecare biedt. Vraag nu een offerte aan, onze toppers staan klaar om voor u aan de slag te gaan!

Ja! Ik wil personeel van Horecare op mijn evenement!

A