Contact

horecapersoneel sittard-geleen

horecapersoneel sittard-geleen

Payrolling Payroll Sittard-Geleen Horecare

Waar Zuid Limburg begint, bevindt zich het smalste stukje Nederland. In dit stuk ligt de mooie gemeente Sittard-Geleen, met haar rijke cultuur, uitgebreide horeca-aanbod en vele festivals is het een geliefde plek voor velen. Voor de ondersteuning bij evenementenorganisatie en het leveren van het juiste horecapersoneel voor elk event is Horecare de perfecte partner!

personeel op maat

Organiseert u een spetterend evenement en wilt u daarbij personeel dat precies past bij uw wensen? Wij leveren horecapersoneel op maat. Van een cocktailshaker voor een spetterend feest tot een volledige bedieningsbrigade voor een luxe diner. Wij beschikken over een uitgebreid personeelsaanbod, zodat u personeel kunt inzetten dat perfect aansluit bij uw event.

professioneel en flexibel

Goed personeel is de sleutel tot een geslaagd evenement. Onze horecatoppers zijn professioneel en flexibel. Zij begrijpen wat een event, groot of klein, nodig heeft. Met een grote passie voor gastvrijheid en perfecte service bezorgen zij iedere gast een onvergetelijke beleving. Voor grote projecten kunt u een beroep doen op onze Event Managers, die de aansturing van het personeel dan volledig voor hun rekening nemen. Zo houdt u meer tijd over om te genieten van uw evenement en van uw gasten.

Horecapersoneel Parkstad Heerlen Sittard Geleen Maastricht Heuvelland Valkenburg Horecare

horecare academy

Wij staan niet stil en werken continu aan het behoud en de ontwikkeling van onze kwaliteit en service. Op de unieke Horecare Academy leiden wij nieuwe medewerkers op tot horecatoppers. De Horecare Academy biedt voor opdrachtgevers ook ondersteuning op het gebied van training en ontwikkeling van horecapersoneel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

de vijf voordelen van een samenwerking met Horecare

  • de beste kwaliteit
  • personeel met een glimlach
  • persoonlijke service
  • digitale facturen
  • goede prijs – kwaliteitverhouding

onze toppers staan voor u klaar!

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Horecare biedt. Vraag nu een offerte aan, onze toppers staan klaar om voor u aan de slag te gaan!

Ja! Ik wil personeel van Horecare op mijn evenement!

A