Contact

horecapersoneel valkenburg

horecapersoneel valkenburg

Payrolling Valkenburg horeca Horecare

Valkenburg, het oude mergelstadje aan de rivier de Geul, is een geliefde en bekende toeristische bestemming. Met haar prachtige wandelgebieden, talloze restaurants en cafés en mooie evenementen is er altijd iets te beleven. De duizenden gasten die jaarlijks naar Valkenburg komen willen graag in de watten gelegd worden. Horecare levert horecapersoneel voor alle soorten evenementen in de regio Valkenburg.

alle soorten personeel

Bij verschillende evenementen horen verschillende soorten personeel. Van bartender voor een knalfeest tot een ervaren cocktailshaker, van een professionele hostess tot een volledige bedieningsbrigade: Horecare levert personeel voor alle soorten events. Dankzij jarenlange ervaring in de horeca- en evenementenbranche weten wij precies wat uw evenement nodig heeft.

horecare academy

Om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit leveren, worden onze medewerkers getraind op de Horecare Academy, de broedplaats voor horecatalent. Ze leren hier alles over bijvoorbeeld etiquette en gastvrijheid. De Horeca Academy is er ook voor onze opdrachtgevers, voor advies en hulp op het gebied van gastvrijheid en etiquette.Wilt u weten wat de Horecare Academy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

horecare Events Personeel Payroll Maastricht Limburg

volledig verzorgd evenement

Als aanvulling op onze Horecare Toppers kunt u bij grotere evenementen gebruik maken van onze Event Managers, die namens u het personeel aansturen en ervoor zorgen dat uw evenement tot in de puntjes verzorgd verloopt. Zo houdt u tijd over om zich te richten op uw gasten en om te genieten van uw eigen evenement.

persoonlijke touch        

Wij geloven in een goed contact met onze opdrachtgevers. Wij kijken daarom graag samen met u naar uw wensen en zorgen dat het personeel perfect aansluit bij uw evenement. Dankzij onze persoonlijke service en onze liefde voor gastvrijheid voelt u zich direct thuis bij Horecare.

de vijf voordelen van horecare

  • uitstekende kwaliteit
  • professioneel
  • personeel met een glimlach
  • persoonlijke service
  • digitale facturen

bent u klaar voor het personeel van horecare?

Wilt u ook professioneel en goed getraind horecapersoneel op uw event? Dan staan onze Toppers voor u klaar! Laat uw gegevens achter via onderstaande link en wij nemen gauw contact met u op.

Ja! Ik wil personeel van Horecare op mijn evenement!