Contact

Horecapersoneel Venlo

Horecapersoneel Venlo Horecare Personeel Events Payroll Maastricht Limburg Eindhoven Brabant

horecapersoneel venlo

Venlo, de bourgondische stad aan de Maas in het noorden van Limburg. Venlo, de stad waar vele cafés en restaurants zorgen voor culinair vermaak. Venlo, de stad waar jaarlijks gegeten, gedronken en genoten wordt tijdens Lekker Venlo. En waar gegeten en gedronken wordt, is goed horecapersoneel nodig. Horecare beschikt over professionele horecamedewerkers voor uw feest of evenement.

gastvrijheid van hoge kwaliteit

Horecare levert sinds 1998 personeel van hoge kwaliteit voor horeca en events Zuid Nederland. Daarnaast doen wij payrolling voor horecaondernemers en organiseren wij onze eigen evenementen. Gastvrijheid en goede kwaliteit zitten in ons DNA en wij werken elke dag hard om dit op hoog niveau te houden. De gast is ontzettend belangrijk en onze medewerkers stellen hem daarom altijd centraal.

alle soorten horecapersoneel

Wij hebben alle soorten horecapersoneel in ons bestand. Naast bedienend personeel kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een cocktailshaker,  hostess,  oestermeisje en bartender. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn voor uw evenement. Laat het ons weten, wij helpen u graag!

Horecapersoneel Venlo horecare events evenementen bartender Maastricht Limburg Heuvelland Parkstad

flexibel en gastvrij

Onze horecaprofessionals zijn flexibel, gastvrij en betrouwbaar. Ze zijn gewend om op verschillende locaties te werken en zijn altijd vol energie en enthousiasme. Dankzij deze kwaliteiten verzorgen zij een onvergetelijk evenement voor u en uw gasten.

horecare academy

De Horecare Academy is dé broedplaats voor horecatalent en de plek waar wij horecatoppers opleiden tot ware professionals. Ze leren de fijne kneepjes van het horeca vak door middel van self-learning, workshops en training on the job. Zo kunnen wij de kwaliteit goed bewaken en zorgen dat onze opdrachtgevers het beste personeel krijgen.

extra ondersteuning door event managers

Voor grote events heeft u de mogelijkheid om onze Event Managers in te huren. Deze ervaren horecaprofessionals sturen bijvoorbeeld het personeel aan en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Zo kunt u zich bezighouden met uw gasten!

kiezen voor horecare betekent kiezen voor:

  • horecapersoneel van hoge kwaliteit
  • persoonlijke en oplossingsgerichte service
  • eenvoudige digitale administratie
  • uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen gauw contact met u op!

A