Contact

Horecapersoneel Weert

Horecapersoneel Weert Horecare Personeel Events Payroll Maastricht Limburg Eindhoven Brabant

horecapersoneel weert

Weert wordt ook wel de Poort van Limburg genoemd. Er is genoeg te beleven in deze gezellige stad in Midden Limburg. Jaarlijks vinden er verschillende mooie evenementen plaats, zoals carnaval, de kermis en het bekende muziekfestival Bospop. Waar evenementen zijn, is goed horecapersoneel nodig. Bij Horecare vindt u professionele horecatoppers voor uw evenement.

 

gastvrijheid van hoge kwaliteit

Horecare is sinds 1998 een bekende naam in de horeca- en evenementenbranche in Zuid Nederland. Ons personeel is van hoge kwaliteit en ervaren in het werken op luxe evenementen. Daarnaast doen wij payrolling voor horecaondernemers en organiseren wij zelf ook evenementen. Gastvrijheid en kwaliteit zitten in ons DNA en wij werken elke dag hard om dit op hoog niveau te houden. De gast staat bij ons dan ook altijd centraal en onze horecatoppers zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt.

alle soorten horecapersoneel

Bij Horecare vindt u horecapersoneel voor elke gelegenheid, van cocktailshaker tot hostess, van oestermeisje tot bartender. Wat zijn uw wensen voor het personeel op uw event? Laat het ons weten, wij helpen u graag!

professioneel horecapersoneel Weert workshop gastvrijheid Horecare events personeel payrolling Maastricht Limburg Heuvelland

flexibel en gastvrij

Onze horecaprofessionals zijn flexibel, gastvrij en betrouwbaar. Ze zijn gewend om op verschillende locaties te werken en zijn altijd vol energie en enthousiasme. Dankzij deze kwaliteiten verzorgen zij een onvergetelijk evenement voor u en uw gasten.

horecare academy

De Horecare Academy is dé broedplaats voor horecatalent en de plek waar wij horecatoppers opleiden tot ware professionals. Ze leren de fijne kneepjes van het horeca vak door middel van self-learning, workshops en training on the job. Zo kunnen wij de kwaliteit goed bewaken en zorgen dat onze opdrachtgevers het beste personeel krijgen.

extra ondersteuning door event managers

Voor grote events heeft u de mogelijkheid om onze Event Managers in te huren. Zij zijn zeer ervaren in horeca en events en nemen graag een deel van de organisatie uit handen. Zij sturen het personeel aan en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Zo kunt u zich bezighouden met uw gasten!

kiezen voor horecare betekent kiezen voor:

  • horecapersoneel van hoge kwaliteit
  • persoonlijke en oplossingsgerichte service
  • eenvoudige digitale administratie
  • uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter via dit formulier en wij nemen gauw contact met u op!

A