Enthousiast geworden?

Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Payroll

Met payrolling sta je niet alleen

Samen de beste werkgever

Als ondernemer ligt jouw hart bij het ondernemerschap. Het is hetgeen waar je goed in bent en waar jij het meeste succes mee behaalt. Toch komen bij het hebben van een eigen bedrijf ook andere werkzaamheden kijken, zoals salarisadministratie, verzuimbegeleiding en andere personeelszaken. Zaken waar je zelf misschien minder verstand van hebt en die ook nog eens veel tijd kosten. Kies je voor payrolling dan besteed je de administratieve en juridische aspecten van het werkgeverschap uit. Zo heb je volledig de focus om je bezig te houden met het ondernemen en blijven jouw werknemers helemaal tevreden!

Horecare is het aanspreekpunt voor al jouw personeelszaken. Zo kan jij je constant blijven focussen op het ondernemerschap. Ook dragen wij eventuele risico’s bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Wij nemen alle administratieve rompslomp, werkgevers- verplichtingen en risico’s bij jou uit handen. Wij helpen graag met salaris- en personeelsadministratie, verzuimbegeleiding en arbodiensten, loondoorbetaling bij ziekte en advisering bij al jouw personeelsvraagstukken.

Foutloze verwerking dankzij hoogwaardige automatisering

Horecare heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in slimme systemen. Daarom kunnen wij de gehele verwerking, van inschrijving tot uitbetaling, geautomatiseerd uitvoeren. Een geautomatiseerd proces zorgt voor minder fouten en meer transparantie. Je kunt zelf jouw medewerkers beheren in onze online omgeving. Medewerkers hebben zelf toegang tot hun uren, vakantiedagen, loonstroken en jaaropgaven dankzij een slimme app.

All-in tarieven

We weten dat jij het belangrijk vindt om niet te veel te betalen voor onze dienstverlening. Wij hanteren daarom de meest voordelige tarieven die all-in zijn. Bij ons zitten veel zaken inbegrepen in de prijs. We houden zelf niet van achteraf extra geld berekenen voor zaken die je altijd moet afdragen zoals bijvoorbeeld reserveringen. Daarom zit alles in ons tarief inbegrepen.

In kort de grootste voordelen van het werken met Horecare

  • We werken transparant en met all-in tarieven dus geen vage voorwaarden of verborgen kosten achteraf.
  • We werken met slimme software en online urenregistratie, HRM-tools, online arbeidsovereenkomsten.
  • We werken op persoonlijke basis, je krijgt één vast contactpersoon.
  • Wij werken volgens de richtlijnen van de NEN certificering en bieden eveneens het gebruik van de G-rekening aan
  • Samen thuis samen uit, bij ons geen wurgcontracten met wazige voorwaarden.
  • En het belangrijkste – in het payrollproces gaat het om mensen. Het is voor ons dan ook van belang dat het payrollproces volgens de regels verloopt.