Vrijblijvend advies

Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oostwegel Collection en Horecare slaan handen ineen

Over Oostwegel Collection

Oostwegel Collection is een toonaangevende naam in de Limburgse gastvrijheid, met prachtige locaties zoals het Kruisherenhotel, Château St. Gerlach en Winselerhof. Eén van die andere parels is Château Neercanne in Maastricht, dat wordt geleid door de 33-jarige Pierre Haenen. Samen met zijn team en Camille Oostwegel jr., de visionaire leider van Oostwegel Collection, werkt hij aan een ambitieuze toekomst voor deze locatie: terugkeren naar de culinaire top van Nederland, een positie die het kasteel jarenlang heeft bekleed. Met gestaag groeiende erkenning op de Nederlandse culinaire kaart, streeft Oostwegel Collection er breed naar om toonaangevend te zijn en tot de top van Nederland te behoren.

Momenteel ondergaat Château Neercanne een ingrijpende verbouwing, waarbij instandhoudingswerkzaamheden worden uitgevoerd. De leien daken van zowel het kasteel als het poortgebouw worden grondig onderhouden en lunchrestaurant l’Auberge krijgt een nieuwe keuken. Deze renovatie is cruciaal om Château Neercanne toekomstbestendig te maken, met een aanzienlijke duurzaamheidsslag die een gasreductie van 40% en uitgebreide isolatiewerkzaamheden omvat. Op 1 maart werden tevens nieuwe suites geopend, waarmee het kasteel zijn gasten nog meer luxe en comfort kan bieden, aldus Pierre.

Strategische partnership met Horecare uit Maastricht

Een recente strategische alliantie met Horecare markeert een nieuw tijdperk voor Oostwegel Collection. Het Maastrichtse Horecare, bekend om zijn payroll-oplossingen in de horeca en het leveren van flexibel horecapersoneel, zal zich met deze samenwerking richten op het uitlenen van flexibele gastvrijheidsmedewerkers voor een breed spectrum aan evenementen, van luxe bruiloften en bedrijfsgala’s tot intieme vergaderingen en familiefeesten op alle locaties.

“Door het combineren van onze krachten met Horecare kunnen we onze service naar een hoger niveau tillen,” zegt Pierre Haenen van Château Neercanne. “Door hun expertise in personeelszaken te integreren met onze ervaring in het creëren van buitengewone evenementen, kunnen we onze gasten nog meer op maat gemaakte en zorgeloze ervaringen bieden. Met de gecombineerde kracht van Horecare’s personeelsoplossingen en Oostwegel Collection’s prestigieuze locaties, wordt de lat hoger gelegd voor eventplanning en uitvoering.”

Horecare’s eigenaren, Jerôme Stravers en Michiel Stollenwerck, kijken vol trots naar de samenwerking met Oostwegel Collection. “Oostwegel Collection staat synoniem met luxe, kwaliteit en onvergetelijke ervaringen op de meest unieke locaties van Limburg. Het is prachtig om als bedrijf een partnership op te bouwen met een organisatie die zoveel raakvlakken met ons heeft en dezelfde hoge standaarden nastreeft in gastvrijheid,” aldus Stravers en Stollenwerck.

De eerste vruchten van deze samenwerking zijn onlangs zichtbaar geworden met een reeks evenementen die al in de planning staan. Zowel Oostwegel Collection als Horecare kijken uit naar het realiseren van memorabele ervaringen voor hun gasten, die de rijke traditie van Limburgse gastvrijheid verder zullen versterken.

Oostwegel Collection | Château Neercanne | Sint-Gerlach | Kruisheren | Winselerhof | Horecare Academy