Vragen over payroll?

Laat je gegevens achter dan neemt Jerôme zo spoedig mogelijk contact met je op.

Payroll

Horecare Payroll, de payroller uit en in de horeca!

payroll maastricht

Ook met payroll selecteer jij je eigen personeel, stuur je aan en motiveer je. Alle HR-zaken die daarnaast komen kijken, dat verzorgen wij! Zo bundelen wij onze krachten en zijn wij samen de beste werkgever!

  • Bespaar tijd en besteed je loonadministratie en werkgeversrisico uit
  • Focus op je zaak en de binding met je personeel
  • Geen omkijken naar papierwerk, verzuim en juridische kwesties
  • Bespaar geld met gegarandeerd de scherpste tarieven in de markt

Horeca: de uitdagingen

Tegenwoordig is het lastig om aan horecapersoneel te komen en als je ze hebt kunnen er veel wisselingen zijn in je personeelsbestand. Hierdoor ga je veel schakelen met diverse instanties zoals accountants, Belastingdienst, HR-adviseurs, etc..

Ook jij als horecaondernemer hebt hiermee te maken maar samen met Horecare Payroll kun je hierop inspelen, waardoor je meer tijd hebt voor het ondernemen en het binden van jouw personeel.

Payroll: wat is het?

Werk je samen met Horecare Payroll, dan ga je voor flexibiliteit en puur gemak. Als eigenaar van een horecazaak werken jouw medewerkers uitsluitend voor jou, maar ze staan bij Horecare Payroll op de loonlijst tegen een vast uurtarief gebaseerd op het bruto uurloon. Alle verplichtingen die je hebt als werkgever nemen wij van jou over, net zoals alle risico’s die erbij horen. Denk aan salarisbetalingen, de loonadministratie, doorbetalen bij ziekte en natuurlijk direct antwoord op vragen.

Prettig werken met jouw medewerkers terwijl je weet dat je rug gedekt is door een hoge mate van automatisering en professionals die je voor je klaar staan, dat voelt vertrouwd!

Horecare payroll

Horecare payroll: de voordelen

Horecare kan naast de payrolling ook voorzien in extra ambulant horeca personeel tijdens jouw piekmomenten of als tijdelijke oplossing tijdens ziekte. Zo kom je nooit zonder personeel te staan. Daarnaast onderscheiden wij ons met onze klantgerichte service. Wij zeggen wat wij doen en wij doen wat wij zeggen, wel zo duidelijk.

  • Één factuur, één betaling
  • Direct hulp bij administratieve zorgen
  • Scherpste tarieven in de markt door state of the art online service
  • Aantrekkelijk werkgeverschap
  • Ondersteuning bij wegvallen of wisseling personeel

Is payroll iets voor jou?

Schakelen met verschillende instanties en zelf alle wijzigingen bijhouden behoren tot het verleden net zoals risico’s bij ziekte: wij zijn jouw aanspreekpunt voor al deze zaken. Dankzij automatische processen blijven de kosten laag en profiteren jij en jouw medewerkers van het gemak.

Meer lezen