Contact

Payrolling Eindhoven

payrolling eindhoven

U heeft een horecaonderneming in Eindhoven. Weet u wat u moet doen als één van uw medewerkers ziek wordt? Of hoe het precies zit met premies en belastingen? Hoe kunt u de salarisadministratie efficient inrichten? De payrolling service van Horecare is het antwoord op deze en meer vragen over personeels- en salarisadministratie. Wij nemen horecaondernemers veel werk uit handen, dankzij een digitale administratie met een persoonlijke service.

wat is payrolling?

Een horecaonderneming runnen kost veel tijd. Wij begrijpen dat u deze tijd liever besteedt aan uw gasten. Daarom ondersteunen wij u graag met onze payrolling service. Wij worden dan juridisch werkgever van uw medewerkers, wat betekent dat wij alle arbeidsrechtelijke risico’s voor onze rekening nemen. Naast de salarisadministratie en -betaling zorgen wij ook voor zaken als arbeidsovereenkomsten, verzuimbegeleiding en ontslagprocedures. Payrolling is ideaal voor horecaondernemers, waar vaak veel flexibele krachten werken.

payrolling Eindhoven Horecare Maastricht Limburg Valkenburg Heuvelland Sittard-Geleen Parkstad

waarom kiezen voor horecare?

Wij zijn er om u werk uit handen te nemen. Het enige dat u zelf hoeft te doen is uw medewerkers inplannen en de gewerkte uren aan ons doorgeven. Wij vinden persoonlijke service heel belangrijk, daarom krijgt u van ons altijd snel antwoord op uw vragen en staan wij voor u klaar als u advies nodig heeft.

detacheren van uw vaste personeel

Naast payrolling van uw flexibele personeel kunt u er ook voor kiezen om uw vaste personeel bij ons onder te brengen door middel van detachering. Ook hierbij nemen wij u alle administratie uit handen en zorgen wij dat u er geen werk meer aan heeft. Lees hier meer over detacheren.

de voordelen van payroll via horecare

  • personeels- en salarisadministratie volledig uitbesteed
  • expertise op het gebied van wet- en regelgeving
  • persoonlijke service
  • digitale dienstverlening
  • duidelijke en transparante tarieven

uw administratie altijd bij de hand

In MijnHorecare heeft u altijd en overal toegang tot uw urenregistratie en personeelsadministratie. Deze selfservice omgeving is toegankelijk op mobiel, tablet en desktop. Zo kunt u uw urenregistratie doen waar en wanneer u maar wilt. Via MijnHorecare neemt u eenvoudig contact op met onze backoffice voor ondersteuning en advies.

payrolling eindhoven iets voor u?

Wilt u meer informatie over payrolling via Horecare? Wij vertellen u graag wat deze service voor u betekent. Laat uw contactgegevens achter  en wij bellen u voor een afspraak!

A