Contact

Vast personeel detacheren via Horecare

Een groeiend aantal horecaondernemers maakt gebruik van payrolling via Horecare voor de verloning van hun flexibele medewerkers, zoals oproepkrachten en tijdelijke krachten. Dit scheelt ze een hoop tijd en werk én ze hebben de geruststellende zekerheid dat alles goed geregeld is. Wist u dat u daarnaast ook de personeels- en salarisadministratie voor uw vaste medewerkers via Horecare kunt laten verlopen door ze te detacheren?

wat is detacheren?

Detacheren is het inhuren van personeel bij een derde partij. Anders dan bij een uitzendbureau gaat het bij detachering vaak om overeenkomsten voor langere tijd. Bij Horecare geldt dat u het personeel zelf aanneemt en bepaalt voor welke periode u een medewerker in dienst neemt. Vervolgens nemen wij de hele administratieve afhandeling van het dienstverband voor onze rekening. Wij verzorgen de inschrijving en de arbeidsovereenkomst en wanneer de medewerker bij u aan de slag gaat, zorgen wij maandelijks voor de uitbetaling van het salaris en het verstrekken van de loonstrook. Daarnaast zijn wij de contactpersoon voor uw medewerkers bij vragen over hun dienstverband, verlof en salaris.

payrolling detacheren Sittard-Geleen Horecare horecapersoneel

wat zijn de voordelen van detacheren?

Net als bij payrolling is detachering een vorm van werk uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat u zich volledig kunt richten op uw onderneming. Het zorgvuldig onderhouden van een personeels- en salarisadministratie kost tenslotte veel tijd, die u waarschijnlijk liever doorbrengt op de werkvloer. Een bijkomend voordeel is dat Horecare naast de personeels- en salarisadministratie ook de verzuimbegeleiding voor haar rekening neemt. Wanneer een medewerker zich ziek meldt, zorgen wij ervoor dat deze vakkundig begeleid wordt om weer zo snel mogelijk terug te keren op de werkvloer.

wij doen meer…

Naast het uit handen nemen van uw personeels- en salarisadministratie kunnen wij u ook ondersteuning bieden op operationeel gebied. Denk hierbij aan onze Gastvrijheidsmeter, waarmee we de gastvrijheid in uw zaak aan een kritische blik onderwerpen. Hierna ontvangt u van ons een verslag van onze bevindingen en staan wij klaar om u te helpen. We gebruiken hiervoor onze ‘Workshop Gastvrijheid’, waarbij we u en uw personeel helpen om de kwaliteit in uw zaak naar een hoger niveau te tillen.

meer informatie?

Wilt u weten wat detacheren voor uw horecaonderneming betekent? Neem dan contact met ons op, we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.