Contact

Payrolling Weert

payrolling weert

U heeft een horecaonderneming in Weert en u heeft personeel dat voor u werkt. Weet u hoe het precies zit met premies en belastingen? En wat komt er allemaal kijken bij een zieke medewerker? Hoe kunt u de salarisadministratie efficient aanpakken? De payrolling service van Horecare is hét antwoord op deze en meer vragen over personeels- en salarisadministratie. Wij nemen horecaondernemers veel werk uit handen, dankzij een volledig digitale administratie met een persoonlijke service.

wat is payrolling?

Een horecaonderneming runnen kost veel tijd. Deze tijd besteedt u als ondernemer het liefst aan uw gasten. Omdat wij begrijpen waar uw passie ligt, ondersteunen wij u graag met onze payrolling service. Op die manier worden wij juridisch werkgever van uw medewerkers, wat betekent dat wij alle arbeidsrechtelijke risico’s voor onze rekening nemen. Naast de salarisadministratie en -betaling nemen wij ook het opstellen van arbeidsovereenkomsten, verzuimbegeleiding en het afhandelen van ontslagprocedures van u over. Op die manier heeft u de zekerheid dat uw personeels- en salarisadministratie goed geregeld zijn.

Payrolling Weert Horecare Maastricht Limburg Valkenburg Heuvelland Sittard-Geleen Parkstad

waarom kiezen voor horecare?

Wij maken het u graag gemakkelijk. Het enige dat u zelf hoeft te doen is uw medewerkers inplannen en de gewerkte uren aan ons doorgeven. Wij vinden persoonlijke service heel belangrijk, u krijgt daarom altijd snel antwoord op uw vragen en wij staan altijd voor u klaar wanneer u advies nodig heeft.

detacheren van uw vaste personeel

Payrolling is een ideale oplossing voor uw flexibele krachten, maar hoe zit het met de vaste medewerkers? Deze kunt u ook bij Horecare onderbrengen met een detachering. Ook hier geldt dat wij u het werk uit handen nemen en de administratie digitaal beschikbaar is voor u.  Lees hier meer over detacheren.

de voordelen van payroll via horecare

  • personeels- en salarisadministratie volledig uitbesteed
  • expertise op het gebied van wet- en regelgeving
  • persoonlijke service
  • digitale dienstverlening
  • duidelijke en transparante tarieven

uw administratie altijd bij de hand

In MijnHorecare heeft u altijd en overal toegang tot uw urenregistratie en personeelsadministratie. Deze selfservice omgeving is toegankelijk op mobiel, tablet en desktop. Zo kunt u uw urenregistratie doen waar en wanneer u maar wilt. Via MijnHorecare neemt u eenvoudig contact op met onze backoffice voor ondersteuning en advies.

payrolling weert, iets voor u?

Bent u geïnteresseerd in payrolling via Horecare? Laat uw contactgegevens achter en wij bellen u voor een afspraak!