Contact

Een bijzonder diner bij Prix de Rome in Maastricht

 

Op 21 november vond bij Restaurant Prix de Rome in Maastricht een bijzonder diner plaats voor alleenstaande ouderen. Wij steunden dit mooie initiatief door personeel beschikbaar te stellen.

diner voor alleenstaande ouderen in maastricht

De jonge horecaondernemer Wouter Houten en zijn team wilden met de feestdagen in het vooruitzicht graag iets bijzonders doen voor een groep alleenstaande ouderen in Maastricht. Zij vonden met hun enthousiasme een mooie groep sponsoren en vrijwilligers bereid om hen te helpen. Op 21 november hebben zij daarom dit mooie plan kunnen realiseren en stroomde Prix de Rome in de namiddag vol met enthousiaste gasten.

 

honderd genietende gasten

Een kleine honderd gasten schoven aan voor een heerlijk 3-gangen diner. Onder het genot van een drankje genoten de gasten van een heerlijke soep, een pasteitje en een uitgebreid dessert. Een enthousiast team van vrijwilligers in zowel de keuken als de bediening zorgde ervoor dat het de gasten aan niets ontbrak. Van verschillende kanten klonken lovende woorden. Het is mooi om te zien hoe deze groep mensen zat te genieten van het gezelschap en de verwennerij.

prix de rome diner ouderen horecare payrolling personeel events limburg maastricht

horecare steunt prix de rome

Wij waarderen het als onze klanten zich inzetten voor zo’n bijzonder doel en dragen daar dan ook graag ons steentje aan bij. Daarom sponsorden wij in de vorm van personeel, dat er samen met de vrijwilligers voor zorgde dat alle aanwezige ouderen een onvergetelijke avond hadden. Een kleine moeite, waarmee we alle aanwezige gasten en Wouter een groot plezier konden doen.

 

A