Contact

Kwaliteit, goede werksfeer en top collega’s!

Fabian werken bij Horecare personeel payrolling events Maastricht Limburg Heuvelland Valkenburg Parkstad

Fabian werkt sinds november 2016 met veel plezier en enthousiasme bij Horecare. Wat vindt hij zo leuk aan werken bij Horecare? Welke job vergeet hij nooit meer? 

Vertel eens, hoe ben je bij Horecare terechtgekomen?

‘Een aantal jaren geleden hoorde ik dat Jerôme, die ik destijds heb leren kennen als onderdeel van het DJ duo 2Dirty, ook een bedrijf had in de horecasector. Na een aantal jaar werken op het Vrijthof in Maastricht was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik besloot bij Horecare op gesprek te gaan. Vooral de variatie die het werken als oproepkracht in de horeca en op evenementen met zich meebrengt sprak mij aan.’

Fabian Horecare personeel payroll events limburg Maastricht Parkstad Sittard Geleen Valkenburg Heuvelland

Met die variatie zit het bij Horecare inderdaad wel goed, want iedere job is anders. Welke job zal jou altijd bijblijven en waarom?

‘Mijn eerste job was meteen een bijzondere. Ik was ‘s ochtends op de begrafenis van de vader van een vriend. Diezelfde middag stond mijn allereerste job voor Horecare op de planning. Ik werd verwacht bij Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht en hoorde al snel dat er een koffietafel zou zijn. Het bleek de koffietafel te zijn van het afscheid waar ik ‘s ochtends zelf bij was. Met een dubbel gevoel heb ik alles gegeven die dag om het voor de gasten zo perfect mogelijk te maken.

Niet lang daarna werkte ik in de Schouwburg in Sittard tijdens het Limburgs Sportgala. Mijn eerste grote job met veel collega’s, dit was weer een hele andere ervaring dan een kleine job. Het was een bijzonder en ontzettend leuk evenement met gasten uit de hoogste tak van de sportwereld.’

Fabian werken bij Horecare Events Personeel Payrolling Maastricht Heerlen Parkstad Heuvelland Sittard Geleen Valkenburg Limburg

Tot slot, wat vind je zo leuk aan werken bij Horecare?

‘Ik hecht veel waarde aan de werksfeer, en die zit bij Horecare wel goed! Het team varieert natuurlijk per job maar ik sta altijd met top collega’s. Op het kantoor in Maastricht ben ik zelden, maar de altijd enthousiaste manier waarop gecommuniceerd wordt, zelfs via WhatsApp, heb ik nergens anders meegemaakt.

Naast de werksfeer staat kwaliteit bij mij hoog in het vaandel. Waar bij andere bedrijven meer waarde wordt gehecht aan lage kosten, en in de meeste gevallen dus kwalitatief slechter personeel, hecht Horecare juist veel waarde aan een goed salaris en kwalitatief goed personeel. De klant is altijd meer dan tevreden en dat is waar je het uiteindelijk (naast je salaris natuurlijk) met z’n allen voor doet!’

Heeft Fabian jou enthousiast gemaakt over werken bij Horecare? Schrijf je dan nu in!