Contact

Werken op events én een eigen bedrijf: een gouden combinatie!

Ivo Simon Horecare Topper Personeel Payrolling Events Maastricht Limburg

Ivo startte in maart 2015 bij Horecare en hoort inmiddels bijna bij het meubilair! Ivo zit niet stil: hij jobt graag op verschillende evenementen, verzorgt de social media voor een aantal ondernemers en hij runt zijn eigen fitness kledinglijn Raw Apex.

werken waar en wanneer je wilt

Is het nou lastig om een job bij Horecare en een eigen bedrijf te combineren? ‘Het combineren van mijn twee banen is voor mij eigenlijk nooit een probleem geweest. Omdat ik bij Horecare zelf kies welke dagen ik wel en niet werk, kan ik makkelijk mijn tijd indelen. We krijgen iedere maand via de app een lijst met evenementen doorgestuurd vanuit de planning.  De datums/evenementen waarop ik kan en wil werken plan ik in voor Horecare, de overige dagen werk ik voor mijn eigen bedrijven. Zo werk in gemiddeld twee keer per week voor Horecare en de rest van de dagen aan Raw Apex en de social media voor andere ondernemers.’

netwerk uitbreiden

Op het eerste oog hebben de horeca en een bedrijf in fitnesskleding niet veel met elkaar te maken. Toch heeft Ivo belangrijke dingen geleerd bij Horecare, die hij nu toepast binnen zijn eigen bedrijf. ‘Je leert tijdens het werken op events veel nieuwe en interessante mensen kennen. Zo heb ik tijdens jobs mensen leren kennen die naderhand besloten een fitness shirt van Raw Apex te kopen. Maar ook mensen die mij nuttige tips hebben kunnen geven over de inrichting van onze webshop. Die vele ontmoetingen zijn heel goed voor je ‘social skills’. Dit komt van pas, niet alleen in de horeca, maar ook binnen mijn eigen onderneming is dit heel belangrijk.’

Ivo Simon werken bij horecare personeel payrolling events Maastricht Limburg Eindhoven Brabant

collega’s worden vrienden

Op de vraag waarom anderen bij Horecare moeten komen werken heeft Ivo zijn antwoord zo klaar. ‘Ik maak mijn eigen planning en kies mijn eigen werkdagen. Hierdoor heb ik alle vrijheid om te werken voor Horecare wanneer ik dat wil. Daarnaast hou ik dan genoeg tijd over om in mijn eigen onderneming te steken. Daarnaast vind ik het team waarmee ik samenwerk heel belangrijk. Dit zijn allemaal heel sociale en aardige mensen, met stuk voor stuk een sterk eigen karakter. Dit maakt het Horecare team uniek en leuk om mee samen te werken. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat het team een mooie vriendengroep is geworden. En samenwerken met vrienden maakt elke job toch net een stukje leuker!’

work hard, play hard

De variatie in jobs is een bijkomend voordeel. Soms zijn er jobs die niet gauw vergeten worden. ‘Een grote job in Westerlo, België. Hier hebben we met meer dan 65 mensen van Horecare een paar duizend gasten mogen bedienen bij de opening van een nieuwe fabriek. Na een lange dag met veel kilometers zijn we met het team nog gaan stappen om de dag af te sluiten. Dit geeft voor mij aan hoe veel makkelijker het werk afgaat als je met een leuk team samen werkt!’

Ben jij na het verhaal van Ivo enthousiast geworden over werken bij Horecare? Meld je dan hier aan als Horecare Topper!