Contact

events

Wilt u een event organiseren voor uw bedrijf, familie, vrienden of vereniging? Dan bent u bij Horecare aan het juiste adres! Wij zijn een full service eventbureau dat dankzij jarenlange ervaring perfect kan inspelen op alle trends op het gebied van events. We verzorgen alle soorten events: van diner tot bedrijfsfeest, van bruiloft tot dancefeest.

At the Garden Horecare personeel events Maastricht Limburg Parkstad

een succesvol event organiseren is topsport

Een succesvol event organiseren is topsport. U heeft een idee en daarna is de organisatie en de uitvoering aan de beurt. Horecare beschikt over een groot netwerk en professionele partners om ieder event tot een groot succes te maken. Of u nou een uitgebreide cocktailbar wilt, spetterend entertainment of een luxe diner met alles erop en eraan, bij ons bent u aan het juiste adres!

Gin Tonic bar Horecare horecapersoneel events evenementen cocktailshaker event organiseren

volledige organisatie van a tot z

Met onze totaalconcepten nemen wij u graag al het werk uit handen. Wij verzorgen de catering, muziek, drank en aankleding. Uiteraard leveren wij het beste personeel dat uw gasten volledig in de watten legt. Met deze volledige organisatie van a tot z krijgt u een event waar nog langer over gepraat wordt.

Horecare personeel payrolling evenementen Maastricht Limburg Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen

luxe events

Bij Horecare zijn de mogelijkheden eindeloos, waarbij luxe en kwaliteit de hoofdrol spelen. Wij verzorgen een concept dat perfect aansluit op wat ú als opdrachtgever graag wilt. Daarbij denken wij aan ieder detail en zorgen wij ervoor dat u ongestoord kunt genieten van een onvergetelijk event.

alleen het allerbeste voor uw event

Horecare werkt samen met diverse partners om uw evenement tot een groot succes te maken. Wij werken samen met de beste cateraars en weten de perfecte locatie voor uw evenement. Wat dacht u bijvoorbeeld van het romantische Buitenplaats Vaeshartelt? Of de stoere Muziekgieterij in Maastricht? Ons personeel heeft maar één doel: de gasten volledig in de watten leggen met een gastvrije glimlach.

meer informatie?

Bent u benieuwd wat Horecare voor u en uw evenement kan betekenen? Neem dan contact met ons op, de koffie staat klaar!