Contact

catering maastricht

catering maastricht

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar passende catering? Ieder event vraagt om zijn eigen, unieke catering. Ook het personeel, de aankleding en de locatie zijn een belangrijk onderdeel van de catering en dus van uw evenement. Horecare helpt u graag bij de organisatie van uw evenement!

Catering Horecare payrolling personeel events evenementen Maastricht Limburg Heuvelland Valkenburg Parkstad

 

uw wensen, onze zorg

Wat voor catering u precies wilt voor uw evenement is heel persoonlijk. Daarom bespreken wij uw wensen uitgebreid met u. Wij kijken samen met u naar vorm van catering die perfect aansluit op deze wensen. Wij begrijpen dat uw wensen kunnen variëren van een intiem diner tot een groot buffet, van een borrel tot een feest met duizend gasten. Samen met onze cateringpartners organiseren wij een onvergetelijk event voor u. De mogelijkheden zijn eindeloos, the sky is the limit! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Horecare evenement organiseren Maastricht Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen Heuvelland horecapersoneel catering events

veel mogelijkheden en variatie

Er bestond een tijd waarin catering was beperkt tot buffetten en een standaard glas wijn of bier. Tegenwoordig is catering ontzettend breed en gevarieerd. Denk aan de opkomst van de foodtrucks, cocktailbars en shared dining. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze Oestermeisjes of cocktailshakers, die er op originele wijze voor zorgen dat uw gasten in de watten gelegd worden. Door het gevarieerde aanbod van mogelijkheden zit er altijd een passende vorm van catering voor u tussen.

Gin Tonic Bar Horecare Evenement organiseren personeel Maastricht Limburg Valkenburg Heuvelland Sittard Geleen Heerlen Parkstad

 

De kwaliteit staat bij ons voorop, voor u en uw gasten is alleen het allerbeste goed genoeg. Wij bespreken graag uw wensen met u, zodat we samen kunnen komen tot een perfect aansluitende catering voor uw evenement.

het allerbeste personeel voor uw evenement

Catering is meer dan alleen het verzorgen van het eten en drinken op uw evenement. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om het allerbeste personeel in te huren. Zo heeft u meer tijd voor uw gasten en zorgen onze Horecare toppers ervoor dat u en uw gasten een onvergetelijke ervaring krijgen.

meer informatie?

Bent u benieuwd wat Horecare kan betekenen voor uw evenement? Vul dan het formulier in via onderstaande link en wij nemen gauw contact met u op.

Ik wil meer informatie! 

A